Ce a aparut pe Facebookul lui Cornel Gales, inainte sa se stinga... Si-a prevestit SFARSITUL

Cornel Galeş a murit în urma unui cumplit accident rutier, produs în Spania


In articol:

Ce a aparut pe Facebookul lui Cornel Gales

Vestea a provocat un adevărat şoc în lumea mondenă, pentru că nimic nu prevestea acest dezastru. Acum, încep să iasă la iveală tot mai multe detalii legate de moartea acestuia.

Conform celor mai recente informaţii apărute, văduvul Ilenei Ciuculete a fost la un restaurant cu câteva ore înainte de producerea tragediei, unde petrecuse în compania unor prieteni. Interesant este că, pe 28 noiembrie, cu 3 zile înainte să îşi piardă viaţa, acesta postase pe Facebook melodia „Atât de singur” a celor de la Talisman.

Citeste si: E stirea diminetii in Romania! Cornel Gales a murit in accident! Ce a facut cu cateva momente inainte de accidentul mortal!

Mulţi dintre prietenii virtuali ai acestuia cred că este vorba de un mesaj cu subînţeles şi că Galeş nu trecea prin cele mai bune momente.

Citeste si: Bucuresti: caldura si apa calda nu mai sunt furnizate de RADET. Gabriela Firea a facut anuntul: "Am semnat contractul de delegare a gestiunii directe a serviciului de termoficare"

La momentul, respectiv, prietenii săi de pe Facebook i-au transmis să fie puternic şi că viaţa va merge înainte. Nimeni nu avea de unde să ştie ce o să urmeze.

Multe mesaje de condoleanţe pe pagina lui Cornel Galeş Acum, pe contul de socializare al lui Cornel Galeş sunt o mulţime de mesaje de condoleanţe, iar cei care l-au cunoscut îi deplâng moartea. Mai mult decât atât, au apărut voci care au spus că prin ultimul mesaj pe care l-a postat, acesta şi-a prevestit sfârşitul.

„Omul acesta… si-a prevestit sfârşitul… Suntem ca valurile mării care se potolesc atunci când ating ţărmul…Cornel a atins ultimul ţărm…Hristos să-l intâmpine la portile cerului!”, este unul dintre comentariile de pe pagina lui Galeş.

Citeste si: E stirea diminetii in Romania! Cornel Gales a murit in accident! Ce a facut cu cateva momente inainte de accidentul mortal!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate