Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.
Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de >Pt sosul Bechamel:
> 8 linguri de unt
> 8 linguri faina
> 150-200 g cascaval ras
> 1,5 l lapte
>
>
Sosul Bechamel
Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.
Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
> 8 linguri de unt
> 8 linguri faina
> 150-200 g cascaval ras
> 1,5 l lapte
>
>
Sosul Bechamel
Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.
Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 1>> 8 linguri de unt
> 8 linguri faina
> 150-200 g cascaval ras
> 1,5 l lapte
>
>
Sosul Bechamel
Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.
Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp>8 linguri de unt
hidden;">> 8 linguri faina
> 150-200 g cascaval ras
> 1,5 l lapte
>
>
Sosul Bechamel
Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.
Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alim>
> 8 linguri faina
> 150-200 g cascaval ras
> 1,5 l lapte
>
>
Sosul Bechamel
Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.
Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp>> 8 linguri faina
> 150-200 g cascaval ras
> 1,5 l lapte
>
>
Sosul Bechamel
Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.
Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie c>8 linguri faina
> 150-200 g cascaval ras
> 1,5 l lapte
>
>
Sosul Bechamel
Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.
Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie >
> 150-200 g cascaval ras
> 1,5 l lapte
>
>
Sosul Bechamel
Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.
Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu u>>
150-200 g cascaval ras
> 1,5 l lapte
>
>
Sosul Bechamel
Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.
Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie>150-200 g cascaval ras
> 1,5 l lapte
>
>
Sosul Bechamel
Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.
Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare,>
> 1,5 l lapte
>
>
Sosul Bechamel
Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.
Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie cu f>> 1,5 l lapte
overflow: hidden;">>
>
Sosul Bechamel
Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.
Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapa>1,5 l lapte
>
>
Sosul Bechamel
Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.
Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, aseza>
>
>
Sosul Bechamel
Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.
Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava inca>>
hidden;">>
Sosul Bechamel
Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.
Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava>
>
Sosul Bechamel
Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.
Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca lapt>
>
Sosul Bechamel
Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.
Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin >>
Sosul Bechamel
Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.
Puneti untul la incins si presarati faina.
Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel
Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.
Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel
Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.
Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l l>Sosul Bechamel
Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.
Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.
Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.
Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixa>
Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 li>Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu.Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati f>
Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la>Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.P>
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati conti>Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel.
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumata>
Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele m>Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care>
Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min,> Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, t> Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preinca>Ingrediente
1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie ali> 1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimenta> 1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac,>1 conopida 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un >1 ceapa 1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capa>1 foaie de dafin 1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati >1 bucata cuisor 1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si pu>1/2 pachet de paste scurte( penne, fusilli, etc)
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu a>
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert>Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins s>
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins s>
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare,>Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in >
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti i>
Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si punet>Pt sosul Bechamel: 8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul prei>8 linguri de unt 8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul pr>8 linguri faina 150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la>150-200 g cascaval ras 1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min,>1,5 l lapte
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 mi>
Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet. > Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet. >Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. >Mod de preparare
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min. >
Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
> Sosul Bechamel Fixati foaia de dafin pe ceapa curatata cu ajutorul unui cuisor. Asezati-o in cratita in care ati pus laptele si puneti la fiert, pt ca laptele sa se infuzeze cu aroma lor.Puneti untul la incins si presarati faina. Stingeti cu lapte, putin cate putin si se amestecati continuu. Condimentati cu sare si piper.Deasupra, presarati cascavalul ras.Fierbeti pastele jumatate din timpul scris pe pachet.
Intr-o tava incapatoare, asezati conopida taiata in buchetele mici, pastele si sosul bechamel. Acoperiti fie cu un capac, fie cu folie alimentara si puneti in cuptorul preincalzit la 175C, timp de 30 min, dupa care descoperiti tava si mai lasati timp de 15 min.
Recalcularea pensiilor pentru cei 5.000.000 de pensionari din România a suferit întârzieri semnificative, iar adeverințele cu noile valori ale pensiilor, programate inițial pentru luna mai, vor fi trimise abia după 10 iulie.
Rebecca, în lacrimi: "Mă țin ca un câine după tine!" Concurenta se simte folosită de Antoni. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, luni, 1 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D