Concurenții din Casa iubirii au sărbătorit 1 Aprilie cu cele mai hazlii momente! Iată ce farse de senzație au pus la cale băieții și ce reacții s-au declanșat in rândul fetelor! „Schimbăm zahărul cu sarea și punem piper în loc de cafea!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 01 apr 2023, 20:20

Concurenții din Casa iubirii, farsa de proporții pentru fete de 1 aprilie

Sursa: Captură KANAL D

Momente de pomină în Casa iubirii! Băieții au făcut ravagii în casa fetelor înainte de începerea filmărilor! Iată ce farse au pus la cale și ce reacții s-au stârnit! „Să înceapă nebunia! Fetele încă n-au ajuns în casă! Suntem noi aici și dăm drumul la treabă!”

Concurenții din Casa iubirii au sărbătorit astăzi 1 Aprilie, ziua păcălelilor cu multe momente hazlii, menite să le readucă o atmosfera mai relaxată și mai calmă, după multe zile foarte tensionate de care au avut parte în ultima vreme. Băieții s-au străduit să ajungă cu mult timp înainte că fetele să își facă apariția la filmări, pentru a pune la cale câteva farse de senzație.

Concurenții din Casa iubirii au sărbătorit 1 Aprilie cu cele mai hazlii momente

Cel care a fost promotorul acestei acțiuni a fost Ionuț, căruia i s-au alăturat Laurențiu, Alex și Patrick. Aceștia au decis să între clandestin în casă fetelor, înainte că ele să își facă apariția pe platoul de filmare, pentru a pune la cale câteva farse de pomină.
Dornici de distracție și dorindu-și să marcheze ziua de 1 Aprilie, cei patru temerari au ajuns în casa fetelor fără ca acestea să bănuiască și au trecut la acțiune.

Băieții au mers în bucătăria fetelor, unde au înlocuit zahărul cu sare, au turnat sare în suc și în lapte, iar în borcanul de cafea au adăugat mult piper pentru a le surprinde cu un gust picant încă de la primele ore ale dimineții.

„Să înceapă nebunia! Fetele încă n-au ajuns în casă! Suntem noi aici și dăm drumul la treabă!”, a

spus Ionuț.

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Citește și: Momente triste în Casa iubirii! Laurențiu a luat o decizie radicala si neașteptată în privința Emmei! „N-am vrut să te dau mai tare peste cap, dar am vrut să-ți zic din timp” Iată cum a reacționat concurenta, care încă mai spera la o relație!

Cristina, reacție neașteptată la adresa lui Ionuț, în Casa iubirii! „M-am gândit că ar trebui să te cunosc mai mult!” Cei doi concurenți s-au retras în grădină! Iată cum s-a comportat Radu

După ce fetele au descoperit treptat toate nebuniile puse la cale de Ionuț și ceilalți băieți, concurentele au avut ocazia să vizioneze pe monitoare întreagă lor acțiune și modul în care aceștia s-au pregătit pentru farsele hazlii.
Una dintre victime a fost Mihaela, care a gustat din apă cu sare pregătită de băieți și nu a fost deloc încântată, ba mai mult i-a răspuns cu ironie lui Robert, care i-a cerut să îi facă o cafea.

Citește și: Robert o confruntă pe Mihaela, după ce concurenta la chemat pe Laurențiu în camera roșie. Mihaela recunoaște că îl simpatizează pe Laurențiu: ”Mi-e drag!”