Robert o confruntă pe Mihaela, după ce concurenta la chemat pe Laurențiu în camera roșie. Mihaela recunoaște că îl simpatizează pe Laurențiu: ”Mi-e drag!”

Author: Madalina Maftei

A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?

Mihaela și Robert au avut în urmă cu câteva zile un date de neuitat, totul a decurs ca la carte. Cei doi s-au comportat fix ca un cuplu, deși nu formează unul, încă. Recent, se pare că Mihaela l-a chemat pe Laurențiu în camera roșie și iată ca a venit momentul ca Robert să-i ceară explicații.

Mihaela nu ascunde simpatia pe care o are față de Laurențiu: ”Mi-e drag”

Andreea Mantea l-a întrebat pe Robert dacă se aștepta ca Mihaela să-l cheme pe Laurențiu în camera roșie.

Robert: Nu!

Andreea Mantea: Erai sigur că-l cheamă pe Ionuț?

Robert aproape că ar fi băgat mâna în foc că Mihaela l-a chemat pe Ionuț în camera roșie. Spre surprinderea tuturor, concurenta a avut cu totul și cu totul altă intenție.

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Citește și: Momente triste în Casa iubirii! Laurențiu a luat o decizie radicala si neașteptată în privința Emmei! „N-am vrut să te dau mai tare peste cap, dar am vrut să-ți zic din timp” Iată cum a reacționat concurenta, care încă mai spera la o relație!

Mai mult, Andreea Mantea a încercat să afle dacă pe Robert l-a deranjat faptul că Mihaela l-a chemat pe Laurențiu în camera roșie. Se pare că tânărul nu s-a simțit deloc deranjat. Totodată, Mihaela spune că nu are de ce să fie deranjat pentru că între ei nu este nimic.

Fahriye Evcen, soția celebrul actor Burak Ozcivit, petrecere fabuloasă, cu ocazia zilei sale de naștere! Iată imagini inedite de la fastuosul eveniment desprins parcă din povești

Chiar dacă au ieșit la date și totul a decurs perfect, se pare că cei doi nu se gândesc să formeze un cuplu momentan.

Citește și: Cristina va izbucni în lacrimi! Apropierea dintre Radu și Emma o va bulversa teribil! Aflați cum va reacționa concurenta în clipa în care Radu va veni în casa fetelor pentru Emma, sâmbătă, 1 aprilie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Andreea Mantea pune și mai tare sare pe rană și spune care este motivul pentru care Mihaela l-a chemat pe Laurențiu în camera roșie. Mihaela a recunoscut că tânărul îi este drag si seamănă foarte tare cu fratele ei, astfel îi este familiar.