Competitia Exatlon devine din ce in ce mai dificila pentru cei opt concurenti ramasi in concurs! Singurele lucruri care ii mai tin focusati pe joc sunt mesajele primite de la cei dragi! Rudele i-au facut pe Faimosi sa planga de dor!

,

In aceasta saptamana, Faimosii au fost cei care au castigat jocul pentru comunicare cu cei dragi din familiile lor.

Premiul jocului pentru comunicare din aceasta saptamana a fost castigat de catre Faimosi, care au putut primi mesaje video de la familiile lor.

Rand pe rand, concurentii din echipa Faimosilor au privit cu ochii inlacrimati si cu sufletele pline de dor ecranul in care au aparut rudele lor si au ascultat cu drag mesajele celor dragi.


Cel mai emotionant moment a fost cand Vladimir Draghia si-a revazut fetita, pe Zora, dupa 4 luni. Faimosul a inceput sa planga si a ascultat cu ochii in lacrimi mesajul de la iubita lui, Alice:


"Sa stii ca noi suntem bine! Lasand glumele la o parte, am crescut destul de mult. Si ea e bine. E un copil vesel si mereu pusa pe glume. Nu stiu de unde, chiar nu stiu de unde a mostenit umorul asta. Ii plac cartile, nu stiu de unde a luat-o si pe asta!

"E bine, am avut o perioada grea tare cu dintisorii, de fapt mai multe perioade, dar asta ultima, cu ultimii doi dintisori, a fost foarte grea!


"Are 6 dintisori acum, nu-mi vine sa cred! Eu ma bucur alaturi de tine de experienta asta iar pentru asta iti multumesc! Asa cum tu ma sustii tot timpul in tot ce imi doresc sa fac, asa sunt si eu fericita pentru tine ca esti acolo!", a spus Alice.

 

Citește și:

Giani Kirita, marturisiri inedite despre transformarea sa in cele patru luni de Exatlon! "Am avut timp sa vorbesc eu cu mine! Am alte obiective de acum!" Iata ce a...

Mariana Nenu, fosta concurenta de la Exatlon, reactie neasteptata la adresa lui Giani Kirita! "M-a enervat! Ne certam foarte mult acolo!" Iata ce provocare i-a lansat...

Radu, fostul concurent de la Exatlon, este un tata mandru! Fiica lui, Alina este superba! Cum arata tanara

Astazi in Exatlon, de la ora 19:45, la Kanal D! Faimosii si Razboinicii se lupta cu indarjire pe un traseu dificil, pentru castigarea unui premiu special!

Bomba la Exatlon! Fosta Faimoasa a DIVORTAT in secret! Nimeni nu se astepta!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies