Clipe de coșmar pentru o familie din Gorj! Copilul, mama și bunicul și-au găsit sfârșitul în Motru. Oamenii din zonă au rămas îngroziți. FOTO

,
Clipe de coșmar pentru o familie din Gorj
Trei membri ai familie s-au inecat in motru

Tragedie fără margini pentru o familie din Gorj. Copilul, mama și bunicul și-au găsit sfârșitul înecați în râul Motru. Băiatul de opt ani și bunicul său au fost scoși morți din apă de martorii care au asistat, terifiați, la întreaga scenă.


In articol:

Clipe de coșmar pentru o familie din Gorj. Trei membri ai familie au murit înecați în râul Motru. Băiatul și bunicul au fost scoși din apă de către martorii care au asistat la întreaga scenă.

Copilul, mama și bunicul și-au găsit sfârșitul în râul Motru

Martorii care au asistat la întreaga tragedie nu au reușit să o scoată din apă și pe femeie. Echipe de prim-ajutor au ajuns de urgență la fața locului și-au scos-o pe femeie din rău. Au resuscitat-o minute în șir, însă nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Clipe de coșmar pentru o familie din Gorj
Durere mare pentru o familie din Gorj

Familia provenea din localitatea Cătunele și au mers la râul Motru, cel mai probabil, la scăldat. Autoritățile au fost sesizate prin apel la 112 cu privire la tragedia care a avut loc în râul Motru.

Un echipaj SMURD și două echipaje SAJ, precum și două ambarcațiuni au ajuns în cel mai scurt timp la locul tragediei și l-au resuscitat pe copil, mama și pe bunic, însă, manevrele de resuscitare au fost în zadar, cei trei nu au putu fi salvați.

Citeste si: Doliu în lumea fotbalului românesc: fostul patron al unei cunoscute echipe s-a stins din viață la 68 de ani

Cei doi adulți au încercat să-l salveze pe copil 

Ajunși la fața locului, autoritățile au constatat că două persoane, bunicul de aproximativ 80 de ani și copilul în vârstă de opt ani, fuseseră deja scoși din apă, însă a fost prea târziu pentru a fi salvați.

Clipe de coșmar pentru o familie din Gorj
Tragedie pe raul Motru

”Am fost anuntați că sunt trei persoane înecate în râul Motru. La fața locului au fost direcționate două ambarcațiuni, un echipaj SMURD, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Gorj”, au transmis autoritățile.

Din informațiile oferite de autorități, copilul de opt ani ar fi fost primul care s-a înecat, iar femeia de 29 de ani și bunicul au încercat să-l salveze, însă și-au găsit sfârșitul în același mod. Oamenii aflați la fața locului au rămas îngroziți de cel întâmplate.

Citeste si: Doliu în lumea fotbalului românesc: fostul patron al unei cunoscute echipe s-a stins din viață la 68 de ani

 

Citește-ne pe
Citește și:

Doliu în lumea fotbalului românesc: fostul patron al unei cunoscute echipe s-a stins din viață la 68 de ani

Prinţesa Mako, nepoata împăratului Japoniei, s-a căsătorit după o lungă cotroversă

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Tragedie fără margini! Fetița de doar 4 ani a unor români stabiliți în Italia a murit inexplicabil, după masa de prânz

Tragedie cumplita pentru o familie din UK! O tanara mama si-a dat ultima suflare sub privirile ingrozite ale celor doi copii! Programarea la medic ii fusese anulata din cauza...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies