Claudia Patrascanu, data afara din casa, noaptea, de tatal copiilor ei. Cine i-a sarit in ajutor cantaretei

Autor: L.S.
Actualizat: 18 nov 2020, 01:05

Cantareata Claudia Patrascanu a fost data afara din casa noaptea, de Gabi Badalau, sotul si tatal copiilor ei. Andreea Banica i-a sarit in ajutor fostei colege

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, fiul lui Niculae Bădălău, ministrul Economiei, n-au mai putut locui sub acelaşi acoperiş, aşa că el a izgonit-o noaptea din vila lui de 400.000 de euro, potrivit click.

Ies la iveală noi dedesubturi din căsnicia cu năbădăi dintre Claudia Pătrăşcanu (40 de ani) şi Gabi Bădălău (35 de ani), ei aflându-se în proces de divorţ la Tribunalul din Bolintin Vale.

Claudia Patrascanu, data afara din casa, noaptea, de tatal copiilor ei. Cine i-a sarit in ajutor cantaretei

Surse din antujarul celor doi susţin că, în urma unui conflict, Claudia a fost dată afară din casă, în plină noapte, de bărbatul cu care-şi oficializase relaţia în urmă cu trei ani. Rămasă în stradă, Claudia a apelat la ajutorul bunei sale prietene Andreea Bănică, cu care a cântat, în urmă cu 20 de ani, în trupa Exotic.

Andreea i-a trimis urgent o dubiţă, cu care Claudia a reuşit să se mute la Constanţa, împreună cu cei doi băieţi ai lor: ” Claudia nu a luat mare lucru.

A plecat doar cu două valize din casa soţului ei şi cu câteva sacoşe, cu diverse obiecte. A avut noroc cu Andreea Bănică, care i-a trimis o maşină să-şi ia lucurile.

Cei mai importanţi pentru ea sunt copiii, de aceea nici nu a interesat-o altceva”, au povestit surse din anturajul celebrului cuplu, pentru click.ro

Claudia Patrascanu, data afara din casa, noaptea, de tatal copiilor ei

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău vor divorţa nu la notar, ci la tribunal. Ea a înregistrat cererea de divorţ pe 22 august, la Judecătoria Bolintin Vale, la 10 zile după ce a anunţat pe Internet că pun punct relaţiei.

Claudia Pătrăşcanu se va lupta în instanţă pentru copii şi partaj, dar şi pentru desfacerea căsătoriei. Solista a anunţat pe 12 august că se desparte de Bădălău.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni, renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte, restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-aţi întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soţul».

Şi-a vândut sufletul pentru nimic şi nu i-a păsat de nimeni, doar de cruzime!”, a menţionat ea.

Citeste si: Prima reactie a lui Gabi Badalau, dupa ce Claudia Patrascanu a anuntat despartirea: "Cel mai JOSNIC este acel om care"

Citeste si: Claudia Patrascanu este mandra de fiul ei, alaturi de care a filmat recent un videoclip! Iata ce dezvaluiri a facut vedeta despre cel de-al doilea copil pe care il asteapta