Veste uriasa pentru angajatii care primesc bonuri de masa

Autor: L.S.
Actualizat: 18 nov 2020, 00:25

Veste uriasa pentru angajatii care primesc bonuri de masa. Se modifica valoarea tichetelor

Este vorba despre o schimbare de proporții care se va simți în toate buzunarele. Vorbim despre un proiect revoluționar care va modifica valoarea tichetelor de masă.

Veste uriasa pentru angajatii care primesc bonuri de masa

Se schimbă legea. Vorbim despre un proiect cheie care vizează milioane de români. Acesta a fost deja depus la Senat. Se propune modificarea valorii tichetelor de masă.

Conform noului proiect legislativ, valoare tichetelor de masă se va majora de la 15,18 lei la 20 de lei. Inițiatorii spun că această mutare va aduce beneficii atât pe plan social cât și pe plan economic dar și pentru dezvoltarea mediului de afaceri.

Citeste si: Cardul bancar nu se mai foloseste cum stiai! Alerta pentru toti detinatorii de carduri

“Valoarea actuală a unui tichet de masă de 15,18 lei (înainte de impozitare) nu este suficientă pentru a cumpăra o masă de prânz, în condițiile în care valoarea medie a

unei mese de prânz este de 21,40 lei
”, se spune în expunerea de motive, potrivit capital.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Legislația prevede că angajații pot folosi, lunar, un număr de tichete de masă cel mult egal cu numărul de zile în care au fost prezenți la lucru.

sursa: capital.ro

Citeste si: Se dau bani de la stat: pana la 1.000 de lei lunar pentru fiecare! Cum se intra in posesia banilor