Claudia Patrascanu este mandra de fiul ei, alaturi de care a filmat recent un videoclip! Iata ce dezvaluiri a facut vedeta despre cel de-al doilea copil pe care il asteapta

Insarcinta in sapte luni, catareata a marturisit ce greutati intampina.

Vedeta a declarat ca se simte mai fericita ca niciodata datorita faptului ca si-a vazut implnit visul de a avea un clip cu fiul ei. Aceasta a marturisit ca videoclipul s-a filmat in urma cu doua saptamani si se bucura deja de succes.
Claudia a dezvaluit ca se didica foarte mult familiei sale, insa a incercat sa nu isi neglijeze nici cariera muzicala si nici afacerea pe care a demarat-o alaturi de cumnata sa.

"Ma impart cumva! Dar am timp si pentru casuta noastra, ama timp si pentru muzica, iata ca am scos videoclipul asta si dupa ce nasc vreau sa-mi fac un band si sa mai cant din cand!", a spus Claudia.
Cantareata a marturisit ca s-a gandit la un nume pentru cel de-al doilea fiul si ca va naste prin cezariana.

"Ne-am gandit sa il numim pe cel de-al doilea baiat Nicholas! Voi naste prin cezariana! Imi pare rau ca nu l-am nascut natural pe Gabriel!", a sustinut Cladia Patrascanu.
Iata ce alte detalii a dezvaluit aceasta despre familia sa si despre dificultatile intampinate pe parcursul celei de-a doua sarcini:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate