Cine sunt tinerii care au murit într-un groaznic accident din Sibiu. Sonja și Andrei nu au mai avut nicio șansă să fie salvați

Autor: Lavinia Medrea

Sonja și Andrei nu au mai avut nicio șansă să fie salvați

Sursa: Facebook BrasovTV.com/Facebook Untch Klaus Martin/ antena3cnn.ro - colaj Kanal D

Sonja și Andrei sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident în Iași. Neatenția la volan le-a adus sfârșitul prea devreme, aveau o viață strălucită înainte.

În urma cumplitului accident, cei doi tineri nu au avut nicio șansă să fie salvați. Ultimele clipe din viața Sonjei și a lui Andrei au fost surprinse de o cameră de supraveghere, unde se vede cum autoturismul în care se aflau mergea haotic pe șosea, ulterior intrând într-un tir parcat pe marginea drumului.

Cine sunt tinerii care au murit într-un groaznic accident din Sibiu

Sonja avea doar 20 de ani și se afla pe bancheta din spate. Era fiica unui preot din Sibiu, tatăl ei fiind cel care a făcut cruntul anunț. Andrei avea 19 ani și se afla pe scaunul din dreapta. Ambii au murit pe loc, iar familiile lor se pregătesc acum, cu durere cruntă în suflet, să-și înmormânteze copiii, nu să petreacă sărbătorile de iarnă alături de ei. 

Citește și: Ultimele momente din viața unui șofer de TIR surprinse în imagini, înainte ca roata camionului să explodeze în mers. Șoferul de 49 de ani a murit, după ce a fost prins sub cabină

Accidentul a avut loc pe o şosea din Sibiu în noaptea de luni spre marți. În mașină se aflau patru tineri, printre care Sonja și Andrei, moment în care șoferul a intrat violent într-un TIR aflat pe marginea drumului.

Pentru că avea o viteză excesiv de mare, șoferul a pierdut controlul autoturismului și a reușit să ucidă doi oameni nevinovați. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mesaje de condoleanțe au apărut pentru Sonja și Andrei

„Dumnezeu să vă dea putere să puteți duce acest chin!”, „Condoleanțele mele sincere! Odihnă veșnică! Multă, multă putere să aveți”, „Doamne! Nu pot să cred! Dumnezeu să o odihnească în pace, iar vouă să vă dea putere! Suntem alături de voi!”, „Doamne! E cumplit! Suntem în stare de șoc!”, „Nu am cuvinte... Dumnezeu să o aibă în grijă! Sonja va avea mereu locul ei în sufletul meu”, „Suntem șocați și nu putem înțelege ce s-a întâmplat...

Gândurile noastre sunt cu tine... Plângem cu tine... E atât de greu să găsești cuvinte care să mângâie cu adevărat...

Citește și: Ce făcea șoferul mașinii care a intrat pe contrasens înainte de impact. Șase persoane, printre care și copii, au ajuns la spital în urma accidentului

Condoleanțele noastre. Dumnezeu să-i primească sufletul în împărăția sa”, „Mi-a înghețat inima! Nu am cuvinte.

Nici nu cred că există! Multa putere!”, „Cât de dureros trebuie să fie să-ți pierzi propriul copil. Sincere condoleanțe, multă putere și încredere”, „Îngrozitor ce s-a întâmplat! Nu există cuvinte pentru a exprima durerea. D-zeu să o odihnească în pace și să vă întărească.”, sunt câteva mesaje de condoleanțe, apărute pe pagina de Facebook a Sonjei.

La rândul său, Andrei a primit și el mesaje de regrete pe care nu le poate vedea, dar care nici nu ar fi trebuit să existe. „Adio dragul meu, sunt atât de răvășită”, „Drum lin printre stele, Andrei! Mama, tati și Matei te vom iubi mereu. Dumnezeu să te aibă în pază și să asculte rugăciunile noastre pentru tine!”, „Mai devreme sau mai târziu ne vom vedea cu toții, Dumnezeu să-l ierte”, „Ești, ai fost și vei fi mereu în inimile noastre!”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumina cea veșnică sa-i călăuzească pașii în împărăția Domului! Sincere condoleanțe!”, „Cuvintele nu-ți vor șterge lacrimile și îmbrățișările nu-ți vor ușura durerea, dar îți doresc ca amintirile frumoase pe care le vei păstra în inimă pentru totdeauna să te ajute să treci peste aceste momente dificile. Condoleanțe!”, sunt câteva mesaje apărute pe pagina lui Andrei.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!