Cine sunt și cum arată cele două fiice ale lui Vladimir Putin! Iată cu ce se ocupă Maria și Katerina!

Author: Oana Picerea
Actualizat: 26 nov 2022, 00:45

Vladimir Putin a încercat să își țină în secret viață de familie de-a lungul timpului, însă în ultimii ani au apărut câteva detalii despre cele două fiice ale sale.

Deși Vladimir Putin este unul dintre cei mai cunoscuți lideri politici din lume, Președintele Rusiei a încercat pe cât posibil să își țînă ascunsă familia, tocmai de aceea cele două fiice ale sale nu sunt cunoscute publicului larg.
Despre Președintele Rusiei, Vladimir Putin, se cunoaște faptul că este un politician destoinic, dar și fost ofițer KGB, însă în ciuda notorietății sale, acesta a încercat pe cât posibil să își păstreze în secret viața de familie și mai ales pe cele două fiice ale sale, Maria și Keterina.

Însă în ultimii ani, fosta lui soție, Lyudmila Shkrebneva și fiicele lor au intrat în vizorul presei și astfel au început să apară informații despre ele.

Cine sunt și cum arată cele două fiice ale lui Vladimir Putin! Iată cu ce se ocupă Maria și Katerina!

Vladimir Putin, fost ofițer KGB și actual Președinte al Rusiei, s-a străduit din răsputeri a păstreze departe de ochii presei detalii despre familia să, însă treptat au început să apară informații despre fosta să soție și despre cele două fiice ale lor.


n anul 1983 și au împreună două fiice, Maria și Katerina, însă după treizeci de ani de căsnicie au divorța în anul 2013.Din prima căsătorie cu Lyudmila Shkrebneva, fosta însoțitoare de bord,  Vladimir Putin  are două fiice. Președintele Rusiei s-a căsătorit cu Lyudmila Shkrebneva î

Fiica cea mare, Maria Vorontsova s-a născut în anul 1985, în Leningrad, actualul Sankt Petersburg, iar un an mai târziu a venit pe lume și Katerina Tikhonova, în Germania, unde Puțîn se mutase cu familia din cauza slujbei sale în KGB.

În anul 1996, familia Putin s-a mutat în Moscova, acolo unde cele două tinere au studiat în cadrul unei școli în limba germană. Iar din anul 1999, atunci când Vladimir Putin a devenit președinte interimar al Rusiei, cele două fiice ale sale au beneficiat de profesori privați și au studiat doar acasă.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citeste si: Discursul lui Vladimir Putin de invazie a Ucrainei ar fi fost înregistrat în urmă cu 3 zile! Cine a făcut dezvăluirea

Peste ani ani ambele fiice ale lui Vladimir Putin au urmat studii superioare însă sub identități false. Maria Vorontsova a urmat Facultatea de Biologie și apoi cea de Medicină la Moscova, în vreme ce Katerina Tikhonova a urmat studii orientale.

LIVE UPDATE Ziua 319 de război în Ucraina. O persoană a fost ucisă în urma atacului asupra unei centrale din regiunea Donețk

În prezent, Maria este medic endocrinolog și cercetător și locuiește în Moscova, fiind căsătorită cu olandezul Jorrit Faassen. Iar Katerina este o fosta dansatoare acrobatică și în prezent conduce compania Innopraktika în cadrul Universității de Stat din Moscova. Mezina familiei Puțîn, Katerina s-a căsătorit cu miliardarul rus Kirill Shamalov în 2013, însă au divorțat după doar cinci ani de căsnicie.

 

 

 

Taguri:

Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies