Cine sunt favoriții săptămânii și ce concurent a fost eliminat din emisiune? Răsturnare de situație la Puterea Dragostei. Mesajul ascuns în Cutia Pandorei a dat totul peste cap

,
dani eliminat de la puterea dragostei
Cristina Mihaela a anunțat ce concurent a părăsit emisiunea Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Concurenții de la Puterea Dragostei au așteptat cu nerăbdare ca prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, să anunțe cine sunt favoriții săptămânii, dar și cine va părăsi competiția.


In articol:

După o Gală în care concurenții s-au certat din nou, Cristina Mihaela nu a mai prelungit suspansul și a anunțat, pentru început, ce concurenți se află în topul preferințelor publicului. 

Favoriții săptămânii. Ei sunt cei mai votați concurenți

A fost o săptămână plină, cu tensiuni și intrigi la fiecare pas, iar acest lucru a influențat votul publicului. Înainte de a dezvălui favoriții săptămânii, Cristina Mihaela a anunțat top 3 concurenți din casa fetelor, dar și din cea a băieților. Astfel, Mădălina, Andreea și Alexandra au fost cele mai votate fete, în timp ce în casa băieților, concurenții aflați pe primele poziții în preferințele publicului au fost George, Marinescu și Rareș. 

Cristina Mihaela a dezvăluit că, în casa fetelor, favorita săptămânii este Alexandra, în timp ce la băieți, favoritul este Marinescu. 

Ulterior, concurenții au ales pe cine să protejeze, astfel că Rareș și Andrada nu au putut fi nominalizați pentru a fi eliminați din competiție.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția sâmbătă, 24 octombrie- A doua parte- VIDEO. Marinescu, atac la adresa unui concurent: "Vrea să manipuleze..."

Cine a părăsit competiția Puterea Dragostei?

În urma voturilor exprimate de concurenți, Andreea și Ayan s-au aflat în pericol de eliminare. În această săptămână, Alexandra a câștigat cecul de 1500 de euro, ea fiind favorita săptămânii. Prin urmare, Ayan ar fi trebuit să părăsească emisiunea, însă, Cutia Pandorei a dat totul peste cap. 

"Dragi concurenți, analizând comportamentul vostru din ultima perioadă, în cadrul competiției, am observat că s-au format anumite coaliții și s-au pus la punct diverse strategii.

Datorită acestui fapt am decis ca în această seară să plece acasă concurentul care se află pe ultimul loc în clasamentul telespectatorilor, cu excepția lui Codruț, care încă nu a avut parte de votul publicului. Prin urmare, concurentul care va pleca în această seară este Dani.", a anunțat Cristina Mihaela.

Întrebat de ce crede că nu a fost votat de public, Dani a pus totul pe seama timidității, însă a precizat că s-a schimbat mult în perioada în care a fost în competiție și că nu regretă că a venit la Puterea Dragostei. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 24 septembrie- Partea întâi- VIDEO. Livian reintră în emisiune!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Livian a venit la tv și a spus totul: "Ea este fosta mea iubită..." Ce dezvăluiri a făcut în casa Puterea Dragostei?

Florin Cîțu, avertisment în Modrogran: ne așteptăm la o criză economică/ SURSE

Un bebeluș a fost ars cu clor încins într-o creșă. Îngrijitorii nu au chemat Ambulanța și l-au lăsat să urle de durere

Mona reacționează după ce George și Mădălina s-au afișat împreună: “Mai devreme sau mai târziu...”

Livian a făcut anunțul despre Florentina: "În clipa de față am ajuns..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies