Cine sunt cele 4 nominalizări ale lui Andrei! O nouă strategie pe Insula de 1 milion: două fete și doi băieți intră la probă

Author: Diana Bostan

Cine sunt cele patru nominalizări făcute de Andrei

Sursa: Kanal D

Cea de-a treia ediție a emisiunii Insula de 1 milion, de luni, 18 martie, a scos la iveală o nouă strategie și a încins spiritele în Republica Dominicană. Andrei este concurentul selectat la ruletă și cel care i-a nominalizat pe cei patru concurenți care vor participa la probe.

În episodul de luni a emisiunii Insula de 1 milion, difuzat la ora 20:00 pe Kanal D, Andrei a stabilit o nouă strategie și a făcut și cele patru nominalizări pentru următoarele probe. Concurenții au fost surprinși de strategia aleasă de Andrei și de nominalizările făcute, generând discuții aprinse în cele trei tabere.

Cine sunt cele 4 nominalizări făcute de Andrei în cea de-a treia ediție a emisiunii Insula de 1 milion

Andrei a dezvăluit faptul că avea în gând o formulă compusă exclusiv din 4 femei, dar în urma discuției cu cei din tabăra sa, și-a schimbat decizia și a exprimat dorința de a forma o formulă mixtă.

„Aveam în gând o formulă formată doar din 4 femei. În seara în care am fost ales la ruletă, dar a doua zi, vorbind cu campamentul meu, mi-am schimbat decizia și doresc să fac o formulă mixtă”, a spus Andrei în ediția de luni, 18 martie, a emisiunii Insula de 1 milion.

Citește și: Pe cine a ales ruleta ca fiind noul lider al jocului! Povestea de viață emoționantă a lui Andrei: „Nu iau în calcul să intru și eu la luptă”

Concurentul a decis să meargă pe strategia ”dezbină și cucerește” și să nominalizeze doi prieteni și două prietene. Astfel, Andrei i-a nominalizat la probe pe Blondu, Raul, Carina și Maria.

Concurentul speră că aceștia vor pleca acasă unul câte unul, miza fiind una extrem de mare pentru el.

„Îmi doresc ca toți acești concurenți să plece acasă unul câte unul ca eu să pot câștiga acest concurs. Cred că prietenia poate face jocul un pic mai competitiv și dacă unul pleacă acasă, celălalt se poate demoraliza”, a mai spus Andrei.

Concurenții nu se așteptau la această strategie

Cei patru nominalizați, dar și ceilalți concurenți au fost surprinși de alegerea făcută de Andrei, considerând strategia una dură în contextul în care aceștia sunt și prieteni. Carina și Maria s-au îmbrățișat având lacrimi în ochi în momentul în care au aflat că sunt nominalizate împreună la probă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Nici eu nu m-aș fi gândit așa bine, a ales două fete, doi băieți.

A ales doi prieteni, două prietene, a mers pe dezbină și cucerește”, a spus Mihai.

Blondu și Raul au ales să vină în emisiunea “Insula de 1 milion” împreună, considerând acesta un sistem de susținere foarte bun, iar dacă cei doi vor avea șansa să ajungă în finală, Blondu crede că ar câștiga în fața acestuia, în cazul în care se va baza pe forța psihică.

Însă, dacă finala se va concentra pe puterea fizică, atunci Blondu este sigur că Raul va fi cel care va câștiga “Insula de 1 milion”. Tot Blondu a dezvăluit că s-a înscris la Insula de 1 milion atunci când era în stare de ebrietate, fiind atras de noi provocări.

Citește și: Cine este primul concurent eliminat de la Insula de 1 milion! A plecat de bună voie din competiție. Răsturnare de situație în cazul lui Filip

„Am doi frați, sunt mezinul familiei, vreau să-mi deschid o afacere, să fiu propriul șef. Eu n-am Instagram, n-am nimic, totul e aici, în cap. Vreau să mă bucur de experiența asta, nu am venit să câștig. Sunt în Dominicană, uite ce frumos e oceanul”, a spus Raul în urma nominalizării făcute de Andrei.

Maria a avut parte de o copilărie grea, însă acest lucru a făcut-o să creadă în unitate și a transformat-o într-o mamă pentru fratele ei pe care îl iubește cel mai mult. „Cel mai mult pe lume îl iubesc pe fratele meu, este totul pentru mine. Copilăria noastră a fost destul de grea. Din cauza lucrurilor negative, am devenit destul de uniți”, a spus Maria, concurentă nominalizată la probă de către Andrei.

Carina a primit vestea nominalizării cu lacrimi în ochi, însă cu determinarea de a duce la capăt această provocare. Tânăra vrea să-și depășească limitele și să vadă de ce anume este capabilă.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: