Cine plateste pentru TRAGEDIA din Muntenegru? Autoritatile au inceput ancheta in cazul tragicului eveniment VIDEO

,
Cine plateste pentru TRAGEDIA din Muntenegru? Autoritatile au inceput ancheta in cazul tragicului eveniment VIDEO

Parchetul General a inceput deja ancheta in cazul tragicului eveniment rutier.

Mai mult, in zilele urmatoare la Parchet sunt asteptati sa dea declaratii supravietuitorii, precum si reprezentantii firmelor care au organizat excursia. Si nu doar atat! Anchetatorii romani colaboreaza cu procurorii din Muntenegru pentru a elucida cauzele acestei catastrofe.

 

Autoritatile din Muntenegru au facut cercetari serioase la fata locului. Timp de 48 de ore au luat probe din autocarul blocat in rapa si au facut mai multe masuratori pe pod.

 

Dupa ce autobuzul va fi scos din prapastie se va face si o expertiza tehnica, pentru a vedea daca accidentul s-a produs din cauza unei defectiuni.

 

Catastrofa rutiera va aduce si schimbari legislative. Cel putin asa promite ministrul turismului. Si nu doar soferii sunt vizati. Controlul demarat de ministru la firma de turism implicata in tragicul eveniment nu a scos la iveala nereguli grave. Un singur punct de lucru al firmei nu avea licenta reinnoita, asa cum au recunoscut si reprezentantii companiei.

 

Cat priveste asigurarea autocarului si a turistilor, aceasta exista. De altfel, firma de asigurari a anuntat deja ca ranitii si rudele celor care si-au pierdut viata vor fi despagubiti.

 

Un specialist in turism ne-a explicat insa ca pentru transportatori exista o asigurare obligatorie. Problema este insa valoarea acestor despagubiri.

 

Specialistul sustine ca tragedia din Muntenegru nu a schimbat optica romanilor nici legat de autocare, nici legat de Muntenegru.

 

Citește și:

Pelerinaj cu 500 de persoane in Capitala, de Sf. Dumitrie cel Nou. Gabriela Firea a aprobat protocolul

Țara care îi pedepsește cu 2 ani de PUȘCĂRIE pe cei care nu poartă mască

Cum construiești eficient o seră de flori

Ce ar trebui să conțină o scrisoare de intenție

Fișă medicală permis auto. Cum se obține și de unde trebuie s-o iei


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies