CINE este soția lui Dacian Cioloș? Iată cum arată și cu ce se ocupă Valerie Cioloș și cum s-au cunoscut cei doi

,
sotie dacian ciolos

Dacian Cioloș, fostul premier al României 

[Sursa foto: Facebook]

Dacian Cioloș este cunoscut în spațiul public românesc, însă puțini știu cum arată soția acestuia. Descoperă cine este Valerie Cioloș, cum arată și cu ce se ocupă.


In articol:

Numele lui Dacian Cioloș este pe buzele tuturor românilor, având în vedere că este un personaj important pe scena publică și politică din România.

Dorind să iasă în evidență prin activitățile profesionale, Dacian Cioloș nu a vorbit foarte des despre familie, a păstrat discreția, astfel că sunt destul de puțini cei care știu cine este și cum arată soția lui Dacian Cioloș. Iată tot ce trebuie să știi despre Valerie Cioloș, soția lui Dacian Cioloș.

CINE este soția lui Dacian Cioloș?

Soția lui Dacian Cioloș este o prezență discretă în spațiul public românesc, aceasta preferând să își susțină soțul din umbră. Valerie Cioloș i-a devenit soție lui Dacian Cioloș în anul 2000, iar de atunci, cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din România.

Cine este, de fapt, Valerie Cioloș, soția lui Dacian Cioloș? Soția fostului premier este consultant independent și este implicată în proiecte ce țin de dezvoltarea leadershipului, de formare corporatistă sau coaching social, după cum se poate afla din descrierea ei de pe LinkedIn. 

Meseria de bază a lui Valerie Cioloș este cea de expertă în agricultură.

Soția lui Dacian Cioloș, Valerie Cioloș, nu este româncă, ci este cetățean francez, astfel că și-a petrecut copilăria în Franța. După ce l-a cunoscut pe Dacian Cioloș, cei doi și-au petrecut timpul făcând naveta între România, Franța și Bruxelles, după care au hotărât să se stabilească în România.

Citeste si: Dacian Cioloș, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:00, la Kanal D

sotie dacian ciolos

Valerie Cioloș, soția lui Dacian Cioloș 

[Sursa foto: linkedin]

Cum s-au cunoscut Dacian Cioloș și soția acestuia, Valerie Cioloș?

Dacian Cioloș și-a continuat studiile în domeniul agronomiei în afara țării, mai exact la École nationale supérieure agronomique din Rennes, acolo unde a cunoscut-o pe Valerie Cioloș, femeia care urma să îi devină soție. Într-un interviu mai vechi, Dacian Cioloș a precizat că el și soția acestuia au fost colegi timp de un an, s-au apropiat foarte mult unul de celălalt și astfel a luat naștere povestea de dragoste dintre ei.

„Pe soția mea, Valerie, am cunoscut-o în Franța, la școală. Am fost colegi un an. Valerie fusese înainte în România, cunoștea țara și ne-a fost foarte ușor să comunicăm. Treptat, relația noastră s-a schimbat, a devenit una puternică și, în 2000, ne-am căsătorit. Am venit în țară. Am tot fost pe drumuri între România, Franța, Bruxelles, și așa a trecut timpul.”, a povestit Dacian Cioloș, într-un interviu mai vechi. 

În momentul în care a ajuns în România, soția lui Dacian Cioloș a fost primită cu brațele deschise de familia politicianului. Bunicul lui Dacian Cioloș declara în trecut că a învățat-o pe Valerie Cioloș să spună „ceapă”.

Dacian Cioloș și soția acestuia, Valerie Cioloș, s-au căsătorit în Pericei județul Sălaj.

sotie dacian ciolos

Dacian Cioloș și soția acestuia, Valerie Cioloș 

[Sursa foto: Facebook]

De ce nu au copii Dacian Cioloș și soția acestuia, Valerie Cioloș?

Chiar dacă și-au întemeiat o familie în anul 2000, Dacian Cioloș și soția acestuia, Valerie Cioloș, nu au devenit părinți până în momentul de față. În urmă cu mai mulți ani, Dacian Cioloș declara că au în plan să își mărească familia și că își doresc copii, dar că domeniile lor de activitate presupun nenumărate deplasări, lucru care i-a împedicat să devină părinți.

„Ne dorim copii, însă, până acum, am fost numai pe drumuri, fiecare în direcţii diferite.”, declara Dacian Cioloș în urmă cu mai mulți ani.

Dacian Cioloș, invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Dacian Cioloș va fi invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. În cadrul interviului care va fi difuzat duminică, la Kanal D, Denise Rifai va încerca să îl descopere pe omul din spatele personajului politic Dacian Cioloș. Astfel, Dacian Cioloș va răspunde la cele mai incomode întrebări, unele dintre ele menite să clarifice subiectele controversate care au circulat în spațiul public de-a lungul timpului. 

sotie dacian ciolos

Dacian Cioloș și soția acestuia, Valerie Cioloș, s-au cunoscut în Franța

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Dacian Ciolos are cu ce se mandri! Sotia lui, Valerie da clasa doamnelor din Inalta Societate cu prezenta discreta si naturaletea pe care o afiseaza

 

Citește-ne pe
Citește și:

Denise Rifai, „Revelația anului în media” cu emisiunea „40 de întrebari”

PSD și PNL se întrec să plafoneze prețurile la energie, faza din Senat. Apelul pe care îl face Gabriela Firea

BOMBĂ! S-a aflat cine este milionarul cu care a fost căsătorită Oana Cuzino? Are 70 de ani, dar arată de 45. Doar ceasurile lui costă 3 milioane de euro

Tocmai acum s-a aflat cel mai mare secret al lui Florin Cîțu! Nimeni nu se aștepta la asta: "Ultima dată când am văzut-o, fetița lui era mică"

Cine este sotia lui Mihai Tudose! Firma la care a lucrat partenera de viata a fostului Premier al Romaniei a incheiat multe contracte cu Statul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies