Cine este și câți ani are Inci Erguvan din serialul Secrete de familie! Iată cu cine s-a căsătorit anul trecut tânăra actriță Ece Yüksel și cum a arătat în rochie de mireasă

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2023, 23:40
Foto(5)

Ece Yüksel, actrița care a dat viață personajului Inci Erguvan din serialul Secrete de familie, s-a căsătorit anul trecut cu alesul inimii sale! Iată imagini de senzație de la nunta celor doi îndrăgostiți!

Serialul Secrete de familie difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, a cucerit telespectatorii cu o poveste impresionantă de viață, cu o intrigă tulburătoare și cu o distribuție de excepție, alcătuită din actori celebri dar și din tineri aflați la început de carieră, printre care se numără și talentată Ece Yüksel. Deși are doar 25 de ani, această se bucură deja de aprecierea publicului deoarece a jucat în câteva producții de succes.

Cine este și câți ani are Inci Erguvan din serialul Secrete de familie

Ece Yüksel s-a născut în anul 1997, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație de seama dar și sprijin necondiționat pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni actrița. După absolvirea liceului, ambițioasă tânăra a fost admisă la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Kadir Has, însă a debutat pe platourile de filmare încă de la frageda vârstă de 11 ani, în serialul Bıçak Sırtı, în anul 2008.

Iar apoi au urmat alte câteva roluri în producții de excepție care i-au adus notorietate și i-au deschis calea către carieră strălucită de astăzi.

Unul dintre cele mai recente roluri jucate de talentata Ece Yüksel a fost cel din serialul Secrete de familie, în care a întruchipat personajul Inci Erguvan. Iar la scurt timp tânăra actriță a fost cooptată într-un alt proiect de amploare, în serialul Aşk 101, în care a jucat rolul Elif, care de asemenea i-a adus mare succes.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Secrete de familie! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un periplu emoționant și palpitant

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Serialul

Dincolo de carieră fulminantă, Ece Yüksel este o femeie fericită și împlinită și pe plan personal, deoarece anul trecut s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Martin Wevers, un tânăr chipeș, alături de care trăiește o poveste de

iubire de peste opt ani. Fericitul eveniment a avut loc în Istanbul, iar tinerii miri au strălucit în ținute elegante și au avut alături rude, prieteni și colegi de breaslă.

Citește și: Misterul de adâncește în cazul uciderii tinerei Inci! Ce se întâmplă în episodul de astăzi din "Secrete de familie", de la ora 20.00, la Kanal D

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!