Cine este și câți ani are Gülşad din serialul Melek! Iată cum arăta renumita actriță Özlem Maden, în urmă cu șapte ani, când a debutat pe platourile de filmare

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 oct 2023, 13:41
Foto(4)

Carismatica Gülşad din serialul Melek, imagini de senzație de pe vremea în care a debutat pe platourile de filmare! Iată cum arăta actrița Özlem Maden la început de carieră, când nu recursese la nicio intervenție estetică!

Özlem Maden are doar 36 de ani, însă a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, datorită talentului ei uluitor și a frumuseții sale răpitoare. Cu multă perseverență și cu o ambiție de fier, tânăra actriță a evoluat rapid și a devenit din ce în ce mai apreciată și admirată de publicul din Turcia și din străinătate. Cel mai recent rol jucat de tânăra actrița a fost cel din serialul Melek, în care a dat viață personajului Gülşad.

Cine este și câți ani are Gülşad din serialul Melek! Iată cum arată renumită actrița Özlem Maden, în urmă cu șapte ani

Özlem Maden s-a născut în anul 1987, în orașul Adapazarı, din provincia Sakarya, de pe coasta Marii Negre, unde a crescut și a studiat până la vârsta majoratului. După absolvirea liceului, ambițioasă Özlem a plecat în Ankara, pentru a-și continuă studiile. Tânăra a fost admisă la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Hacettepe, pe care a încheiat-o cu succes, devenind o actrița cu drepturi depline, așa cum visase încă din perioada copilăriei.

Citește și: Ömer din serialul Melek, schimbare uluitoare de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent carismaticul actor Mustafa Mert Koç

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În anul 2016, Özlem Maden a debutat cu un rol episodic în distribuția serialului Trandafirul negru, care i-a deschis calea către cariera strălucită de astăzi.

Un an mai târziu, tânăra actriță a fost cooptată în serialul Dayan Yüregim, care de asemenea i-a adus un nou pas spre celebritate. În anul 2019, Özlem a acceptat să joace în producția Kadin, care a reprezentat o nouă reușită pe plan profesional, iar cel mai recent rol jucat într-un serial de televiziune a fost cel din serialul Melek, între 2020-2021, în care a dat viață personajului Gülşad și care i-a adus un nou succes.

Când nu se află pe platourile de filmare, Özlem Maden este activă în mediul online, acolo unde publică deseori imagini și clipuri video atât din timpul filmărilor, cât și din viața ei de zi cu zi. Fanii săi o urmăresc îndeaproape și adoră să o descopere pas cu pas.

Citește și: Nehir Erdogan, eroina serialului Melek, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată în prezent celebra actriță Nehir Erdogan