Cine este Olguta Dana Totolici, sotia vicepremierului Dan Barna! Iata ce meserie si ce venituri are aceasta!

,
dan barna
Dan Barna si sotia sa, Olguta Dana Totolici!

Olguta Dana Totolici este sotia lui Dan Barna, presedintele USR si unul dintre vicepremierii Romaniei.


In articol:

Politicianul Dan Barna, in varsta de 45 de ani, detine in prezent functia de vicepremier al Romaniei si cea de Președinte al Uniunii Salvați România (USR), al treilea cel mai mare partid din Parlamentul Romaniei.


Dan Barna este casatorit cu Olguta Dana Totolici, in varsta de 38 de ani, de profesie avocat si are un CV impresionant. Putin stiu insa detalii din viata acesteia si despre studiile pe care le-a absolvit cu succes. Iată cine este si ce functie importanta detine Olguta Dana Totolici, sotia politicianului Dan Barna.

Cine este si cu ce se ocupa Olguta Dana Totolici, sotia lui Dan Barna!

Liderul USR, Dan Barna, are o sotie cu un CV impresionant. Olguta Dana Totolici a absolvit cu succes in 2004, Facultatea de Drept, aceeasi facultate pe care a urmat-o si sotul ei si este de profesie avocat.

Aceasta a aprofundat studiile in domeniul juridic in cadrul Universitatii de la Sorbona, unde a urmat doua mastere, dintre care unul la Paris. Insa sotia lui Dan Barna nu s-a oprit aici, ci si-a continuat studiile cu un doctorat in Drept, in cadrul Universitatii Titulescu din Bucuresti si mai apoi cu un MBA, la Universitatea din Hull, in Marea Britanie.

dan barna
Dan Barna, alaturi de sotia sa, Olguta Totolici!

Datorita studiilor inalte absolvite cu succes in domeniul juridic, Olguta Dana Totolici a reusit sa ocupe o functie importanta in cadrul unei companii mari din Romania, OMV Petrom, unde lucreaza de zece ani. In prezent aceasta ocupa functia de Head of Reward & Respect Labour Litigation Department, potrivit informatiilor ce apar pe pagina sa de LinkedIn si are in venit lunar de circa 6000 de euro.

Conform declaratiei de avere a lui Dan Barna, sotia sa castiga un venit anual 354.082 de lei (74.300 de euro), ceea ce se traduce într-un venit lunar de aproximativ 29.500 de lei (6.000 de euro).

Citeste si: Astăzi, de la 23:30, Dan Barna face clarificări la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Dan Barna, Presedintele USR, va fi invitatul lui Denise Rifai in emisiunea "40 de intrebari", in aceasta seara!

Astazi, 2 martie 2021, Dan Barna va fi prezent in cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la 23:30, la Kanal D! Politicianul va raspunde maratonului de 40 de intrebari mai mult sau mai putin incomode adresate de catre jurnalisa Denise Rifai, ce au menirea de a oferi telespectatorilor detalii despre aspecte inca necunoscute despre cariera in politica, dar si despre viata personala. In prezent, Dan Barna este vicepremier și Presedinte al Uniunii Salvați România.

“Cu ce sunteți mai bun față de alți politicieni?”, “I-ați păcălit pe cei care v-au votat?”, “Vă conduce soția din umbră?”, “Ați direcționat ilegal bani europeni către firma surorii dumneavoastră?”, “Funcția de vicepremier v-a cumpărat tăcerea?”, “Vă e teamă că Cioloș v-ar putea lua partidul?, “Ați fumat vreodată marijuana?”, vor fi doar cateva dintre intrebarile la care va trebui sa raspunda politicianul Dan Barna, astazi, de la ora 23:30, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D!

40 de intrebari cu denise rifai
Dan Barna fata in fata cu Denise RIfai, la emisiunea 40 de intrebari!

Citeste si: Dan Barna vine astazi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Astăzi, de la 23:30, Dan Barna face clarificări la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Lucian Bode ARUNCĂ ÎN AER bătaia de la Suceava: Cei care exploatau lemne acolo o făceau legal. E de neînțeles

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Dan Barna vine astazi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Membrii USR i-au decis soarta lui Dan Barna! Ce se întâmplă cu politicianul! Prima reacție a acestuia

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies