Membrii USR i-au decis soarta lui Dan Barna! Ce se întâmplă cu politicianul! Prima reacție a acestuia

,

S-a anunțat rezultatul consultării interne privind rămânerea sau nu a lui Dan Barna la șefia USR.

Potrivit anunțului lui Dan Barna, 75% dintre membrii USR care au votat doresc ca el să rămână la șefia USR.

”75% au decis că nu e cazul să îmi dau demisia. Practic, 7.189 de membri consideră că trebuie să continuăm. Interpretez această susținere prin faptul că trebuie să strângem rândurile. Este un rezultat pentru care le mulțumesc colegilor, mă obligă și ne obligă să ne întărim”, a declarat Dan Barna într-o conferință de presă la sediul partidului.

Consultarea internă a membrilor USR privind rămânerea sau nu la cârma partidului a lui Dan Barna a durat 5 zile. Dan Barna a inițiat această consultare internă după ce s-a clasat pe poziția a treia la alegerile prezidențiale și nu a reușit să intre în turul 2.

”Făcându-ne speranțe mai mari, a fost cumva o dezamăgire pe care am experimentat-o și eu și colegii mei. Din perspectiva aceasta, decizia pe care eu am luat-o este aceea de a face o consultare. Vom avea începând de mâine (vineri -n.r.) 5 zile în care membrii vor putea să voteze o întrebare foarte simplă, dacă consideră sau nu să-mi dau demisia. Dacă ei consideră că e necesară o schimbare, voi face acest lucru fără nicio problemă, nu mă agăț de funcții sau ceva, însă nu mi-am dat eu demisia de onoare pentru că urmează o perioadă importantă, locale, apoi alegerile naționale”, declara Dan Barna joi la TV.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Curs valutar 20 noiembrie. La cat a cotat BNR un euro in raport cu leul

Incident la Therme București: Toți vizitatorii au fost evacuați de urgență

Alex Velea, probleme mari cu legea. Fulgy l-a dat pe mâna polițiștilor. Câți ani de închisoare riscă

Horoscop 21.11. 2019. Zodia care are o intalnire amoroasa memorabila

Vine ciclonul! Vremea se schimbă radical în România! Ce ne așteaptă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies