Cine este iubitul milionar al Madalinei Pamfile de la Bravo, ai stil! 2021. Imagini rare cu cei doi impreuna!

Author: Alice Popescu
Actualizat: 31 iul 2022, 21:20
Madalina Pamfile i-a facut iubitului milionar doi copii
Sursa: Instagram

Madalina Pamfile si-a gasit fericirea in bratele unui barbat care o sprinjina din toate punctele de vedere, insa pe deasupra, este si putred de bogat.

Madalina Pamfile este una din cele 9 celebritati care participa in acest sezon la "Bravo, ai stil!"- Metamorfoza, bruneta facandu-si o aparitie de senzatie in cadrul filmarilor dupa o absenta de cativa ani buni cand nu a mai aparut deloc in lumina reflectoarelor. Insa, Madalina nu a stat degeaba, bruneta concentradu-se pe viata de familie si daruindu-i barbatului iubit doi copii minunati de care s-a ocupat non-stop.

Cine este barbatul cu care se iubeste Madalina Pamfile

Insa, cel care ii este alaturi de cativa ani, nu este un barbat oarecare. Madalina Pamfile se iubeste cu un albanez cu cateva milioane in cont. Cei doi se rasfata si isi rasfata copiii cu tot ce le pofteste inima. Madalinei nu ii lipseste nimic, din contra are cele mai rafinate tinute de la brand-uri celebre, mananca la restaurante exclusiviste si se plimba in destinatii de lux.

Insa barbatul a avut, se pare, o singura pretentie de la Madalina si anume sa fie femeie de casa si sa nu mai noreze aparitiile televizate asa cu o facea candva.

Madalina Pamfile se iubeste cu un albanez milionar in euro

"Tipul, din ce știu eu, este albanez. E putred de bogat, sigur e multimilionar. Normal, e foarte discret, nu știu din ce a făcut banii respectivi, dar i-am văzut chiar eu iahtul din Ibiza. 

Și, când zic iaht, știu ce zic, nu e vreo bărcuță, e un vas în toată regula, a costat pe undeva la 7 milioane de euro.  Mădălina nu mișcă în front în fața lui, îl ascultă cu sfințenie și îi face toate poftele. E adevărat, și el îi oferă tot ce și-ar putea dori, mai puțin expunerea publică, la care, încă, Mădălina visează.  Dar s-a mulțumit cu statutul ei, preferă să fie răsfățată și bogată, decât să fie în scandaluri toată ziua, iar așa are o viață de prințesă," a
declarat o sursa pentru wowbiz.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: CUM arată și cu ce se ocupă Mădălina Pamfile după ce a dispărut din lumina reflectoarelor? Incredibil ce face astăzi concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Madalina Pamfile a acceptat provocarea "Bravo, ai stil!" sezonul 7 si vrea sa demonstreze ca versatilitatea in ce priveste stilul vestimentar si frumusestea pe care o are deja merg mana in mana spre reteta succesului.

" Am acceptat provocarea "Bravo, ai stil! Celebrities" pentru a-mi pune la încercare aptitudinile stilistice. După o perioadă lungă în care am stat departe de camere, implicându-mă doar în viața de familie, acum îmi doresc să îmi dau un refresh, atât vestimentar, cât și emoțional, vreau să vedeți o Mădălina Pamfile matură, echilibrată."

 

 

 

Taguri: