Cine este femeia găsită moartă în propria locuință - Ce funcție ocupa la stat - Detalii cutremurătoare din anchetă

,
doliu

Cine este femeia care a fost găsită spânzurată în casă

O femeie de 52 de ani a fost găsită fără viață în propria casă. Incidentul s-a petrecut într-o localitate din județul Dâmbovița.


In articol:

O femeie de 52 de ani a fost spânzurată în propria locuință. Din primele informații, se pare că aceasta suferea de depresie.

Femeia era angajată la primaria comunei Gura Ocniţa, din județul Dâmbovița. Rudele consideră că femeia și-a pus capăt zilelor din cauza stresului acumulat în ultima vreme la locul de muncă.

Acuzații grav la conducerea primăriei

Familia arată cu degetul înspre conducerea primăriei care, spun ei, i-a făcut viaţa un calvar, potrivit adevărul.ro.

Doamna Alina, 52 de ani, lucra ca inspector contabilitate în primăria comunei Gura Ocniţa de mai bine de 20 de ani.

Până în 2019, când a fost mutată voluntar pe un alt post, tot în cadrul primăriei, post care, la scurt timp, a fost desfiinţat şi ea concediată.

Femeia a contestat, în instanţă, decizia, unde a şi câştigat. Primăria Gura Ocniţa a fost obligată să îi redea vechiul post, numai că postul nu mai era cuprins în organigramă, fiind repusă pe un alt post.

După tragicul eveniment, primarul localităţii a declarat că regretă cele întâmplat şi că nu a avut nimic personal de împărţit cu femeia. „Cu toţii au fost alături de ea şi am avut discuţii colegiale, care speram să ducă la integrarea ei socială şi profesională.

Transmit sincere condoleanţe familiei şi regretăm cu toţii nenorocirea aceasta şi că ne-am respectat cu toţii deontologia profesională, cât şi cea colegială. Înţeleg şi atitudinea unor cetăţeni şi empatia la nenorocirea asta, dar toţi colegii mei şi-au pus sufletul şi nu au făcut decât să empatizeze cu starea ei şi cu problemele pe care le-a avut”, spune Sorin Vasile Ioniţă, primarul localităţii.

Citeste si: Zi de doliu! Părinţii şi fratele criminalului din Argeș au fost conduși pe ultimul drum astăzi

Femeia suferea de depresie

Familia femeii susține însă că de aici au și început problemele ei. Aceasta a contestat decizia în instanță și a fost repusă pe post, însă ar fi început să aibă probleme cu banii și suferea de depresie.

Superiorii femeii spun că aceasta era profesionistă în ceea ce făcea, doar că avea momente de panică. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

„Între ea şi Primărie au existat mai multe litigii, începând cu sancţiuni disciplinare şi aceată eliberare din funcţie.Toate aceste litigii au fost finalizate şi au decizii definitive în favoarea ei. Toate aceste episoade depresive au debutat la momentul la care a început să fie sancţionată disciplinar. A fost sancţionată pentru neîndeplinirea sarcinilor de serviciu, notele acordate de primar, care au fost anulate definitiv în instanţă. Nu există, la acest moment, vreun dosar în instanţă care să fi obţinut câştig de cauză insituţia Primăriei”, a precizat Pătraşcu Virgil, avocatul familiei, petru sursa citată.

Citeste si: Un bărbat a luat ostatici angajaţii unei bănci pentru a-şi recupera banii din cont

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Un bărbat a instalat o cameră ascunsă în bucătărie. Șocant! Ce a descoperit

Rusia dă primele ordine privind anchetarea incidentelor de la Nord Stream 1: solicitare rugentă care vizează verificările

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Un bărbat a luat ostatici angajaţii unei bănci pentru a-şi recupera banii din cont

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies