Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale

Author: Laura Macovei
Actualizat: 19 apr 2024, 09:43

Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale

Sursa: TikTok

O femeie a devenit virală pe TikTok, după ce a început să posteze filmulețe în care își ține melci vii pe față. Care este explicația acesteia?

Recent, o femeie a devenit virală în urma videoclipurilor sale care au șocat internauții. Aceasta se filmează ținând melci pe față, spune ea, pentru întinerirea tenului.

Cine este femeia care își pune melci pe față

Corina Chiran este femeia care culege melcii din grădină și îi așază direct pe fața sa, în locul unor creme sau măști cu extract de melc.

Aceasta susține că majoritatea melcilor se găsesc în grădine contaminate și atrage atenția asupra faptului că nu orice melc este prietenos cu omul. Unii dintre aceștia pișcă.

„Dacă aveți încredere în grădina prin care s-a plimbat melcul, dacă știți că n-ați stropit, n-ați contaminat pământul, iarba cu nimic, dacă mergeți undeva într-o sălbăticie la marginea orașului și vă întâlniți cu un melc, e ok, îl puteți pune pe mâna voastră și vedeți cum reacționează.

Citește și: Trusa de machiaj perfectă există – află cum o obții

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Unii melci pișcă și am mai explicat asta. De ce pișcă? Pentru că sunt melci care se hrănescu cu resturi lemnoase, cu particule mai scorțoase, abrazive de pe scoarța copacilor și atunci, ei puși pe pielea noastră, secretă tot ca pe o scoarță de copac și sapă un pic în piele să intre mai în profunzime și e senzația de pișcătură.

Atunci îl puneți jos și înseamnă că nu e melcul pentru voi.

Sunt și melci care nu pișcă, cum este acesta,” a mărturisit Corina.

De ce alege Corina Chiran să își pună melcii vii pe față

Corina Chiran a recunoscut faptul că ar avea oricând la dispoziție o cremă cu extract de melc, însă preferă animalul viu direct pe fața sa, principalul motiv fiind grija față de melc și faptul că știe că nu îl va omorî.

„De ce prefer melcul în sine și nu o cremă cu extract de melc? Pentru că toate cremele cu extract de melc sunt rezultatul stresului adus melcilor și cred în conectarea mea pașnică cu melcul, în grădina prin care s-a plimbat, în grădina pe care o respect și nu o contaminez.

Citește și: „Ce se întâmplă cu fața ta?” Deea Maxer, despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Cum alege vedeta să se vindece

După ce se va plimba pe fața mea, îl redepun în iarbă. Nu îl stresez, nu îl strivesc, nu trebuie să dispară el, ca să îmi întinerească mie fața,” a mai spus femeia.

@corinachiran #vindecareintuitivacucori #healingjourney #snailmucin #naturalskincare ♬ original sound- Cori