Cine este de fapt Gheorghe Dincă, bărbatul bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal

Poliştii români anchetează în prezent unul dintre cele mai grave cazuri de presupus omor petrecut în România în ultimele decenii.

Mihaela Luiza Melencu, elevă la Liceul Tehnic „Costin D. Neniţescu“ din Craiova, a dispărut la jumătatea lunii aprilie. Plecase din localitatea natală, din comuna Dioşti, satul Radomir, judeţul Dolj, aflată la 16 kilometri de Caracal, să ajungă în Caracal, pentru a scoate bani trimişi de mama sa, aflată în Anglia, de la un bancomat.

Bunicii fetei au anunţat că n-a mai revenit, de atunci pornind căutările, cazul de dispariţie fiind înregistrat la autorităţile din Dolj. Ultima data, adolescenta din judeţul Dolj ar fi fost văzută de un vecin când aştepta o maşină la ocazie. Despre Luiza, cunoscuţii au avut doar cuvinte de apreciere, fiind şefa clasei.

Citeste si: Momente sfâșietoare la Caracal! Mama uneia dintre fetele dispărute la Caracal rupe tăcerea! Ce a spus

Poliţia acuză Serviciul că a dat coordonatele greşite

Cealaltă adolescentă căutată de poliţişti se numeşte Alexandra Măceşeanu, o elevă de 15 ani din localitatea olteană Dobrosloveni, elevă în clasa a X-a la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul“ Caracal şi membră a ansamblului folcloric „Dor de Romanaţi“.

Tânăra a plecat din satul natal spre Caracal, pe o distanţă de 8 kilometri, cu o maşină de ocazie, în dimineaţa zilei de miercuri, 24 iulie. Părinţii n-au mai putut s-o contacteze telefonic, motiv pentru care au alertat Poliţia în cursul aceleiaşi zile.

Citeste si: ULTIMA ORA! Veste socanta in showbiz! Roxana Ionescu a pierdut sarcina

Citeste si: ULTIMA ORA! Veste socanta in showbiz! Roxana Ionescu a pierdut sarcina

Potrivit unor surse din anchetă, copila a rămas fără telefonul performant, care a fost găsit ulterior de Poliţie pe raza localităţii Redea, aflate pe traseul dintre Dobrosloveni şi Caracal.

Deşi a rămas fără telefon, adolescenta a reuşit să găsească un aparat mobil mai vechi în casa presupusului răpitor şi a sunat la 112 joi, 25 iulie, la ora 11.00.

Tânăra a vorbit de trei ori, timp de 2 minute şi 28 de secunde în total, cu oamenii de la 112, de pe telefonul furat de la răpitor. 

Poliţiştii l-au găsit pe suspect în casă, un bărbat pe nume George Dincă, cunoscut drept „Popicu’“. Oamenii legii au descoperit mai multe haine aparţinând celor două fete, bijuterii dar suspectul n-a recunoscut că ar avea vreo legătură cu dispariţie lor.

Citeste si: Ce mesaj a primit Culita Sterp la miezul noptii: ''Te iubesc!'' Cum a reactionat cand a vazut de la cine era

Citeste si: Ce mesaj a primit Culita Sterp la miezul noptii: ''Te iubesc!'' Cum a reactionat cand a vazut de la cine era

Principalul suspect este căsătorit şi are patru copii. Restul familiei locuieşte în Italia, iar Dincă (foto jos) era considerat de vecini un om bun. „Îl cunosc de când eram copil, un om respectuos, saluta, ce să vă zic, un om care nici prin cap nu-ţi trecea că ar putea să facă asta. Îşi luase de curând o dubă, se ocupa cu târgurile, cumpăra dintr-o parte şi vindea în alta: păsări, porumbei, ce-i cădea la mână ieftin, cumpăra şi vindea în alte târguri“, spune unul dintre vecini. 

Citeste mai multe pe adevarul.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate