Momente sfâșietoare la Caracal! Mama uneia dintre fetele dispărute la Caracal rupe tăcerea! Ce a spus

,

Momente sfâșietoare la Caracal. Mama Mihaelei Luiza, una din fetele dispărute la Caracal, județul Olt a apărut la casa presupusului criminal, mecanicul auto suspectat că a ucis două adolescente după ce le-a luat cu autostopul.

Mama Mihaelei Melencu, una din fetele dispărute la Caracal: „Îl omor cu mâna mea” Bărbatul suspectat că a tranșat două tinere se numește Gheorghe Dincă, iar presa scrie că alte două fete ar mai fi căzut victimele acestuia, pe lângă deja cunoscutele Alexandra și Mihaela.

Citeste si: ULTIMA ORA! Veste socanta in showbiz! Roxana Ionescu a pierdut sarcina

Mihaela a dispărut pe 14 aprilie după ce a luat ocazia.

Mama Luizei Melencu a aflat că e posibil ca fiica ei să fi fost găsită moartă când era în drum spre București.

Ruptă de durere, femeia nu își poate explica ce a fost în mintea criminalului. Mama Mihaelei nu înțelege de ce i-ar fi făcut individul de 65 de ani ceva fetei sale și, cu inima sfâșiată, a strigat din toți plămânii că îl omoară cu mâna ei.

Citeste si: Fara PRECEDENT! Cele doua fete din Caracal, disparute la diferenta de trei luni, UCISE de soferul care le-a luat la ocazie! S-au gasit oase si haine arse...

Lulu, așa cum era cunoscută de prieteni și de familie, avea doar 19 ani și tocmai se întorsese de la un bancomat din Caracal când a fost luată de presupusul asasin în serie.

„De ce i-a făcut asta? Pentru ce? Nu merita copilul meu. Nu merita! Om de 65 de ani…de seamă cu tata. Jur că-l omor cu mâinile mele! Mi-a omorât copilul!”, a strigat mama fetei.

Conform unor surse, bărbatul și-ar fi recunoscut faptele și a fost deja reținut de polițiști. Vecinii lui Gheorghe spun că acesta era pasionat de filmele de groază, iar psihologii criminaliști sunt de părere că are toate datele care pot spune că este un criminal în serie.

Mai mult, psihologii au constatat că victimele sale semănau între ele.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Tu stii care sunt barbatii ce te duc la un orgasm rapid si puternic? Stiinta vine in ajutorul femeilor

Pericol de inflamație cardiacă - Mai multe state au oprit sau au optat doar pentru o doză de vaccin anti-Covid-19 de tip ARNm la adolescenți și tineri

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

ULTIMA ORA! Veste socanta in showbiz! Roxana Ionescu a pierdut sarcina

Bobicioiu are COPIL? Prima fotografie alaturi de baietelul sau: ''Sa iti traiasca!''

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies