Cine este bărbatul cu care Raluca Pastramă l-ar fi înșelat pe Pepe? Pentru el vrea să divorțeze de cunoscutul artist?

,
Pepe si Raluca Pastramă
Pepe si Raluca Pastramă[Sursa foto: Instagram]

Păreau o familie perfectă, iar vestea că vor să divorțeze a uimit pe toată lumea. Acum, noi informații ies la iveală în legătură cu divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă.


In articol:

Pepe și Raluca Pastramă au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton și nimeni nu se aștepta ca cei doi să pornească pe drumuri diferite. Dacă inițial anunțau că vor divorța de comun acord, urmând să se înțeleagă în privința celor 2 fetițe pe care le au împreună, ulterior, lucrurile s-au complicat.

Raluca Pastramă, aventură la munte? Noi informații despre cel mai neașteptat divorț al anului

Inițial, Raluca Pastramă și Pepe au evitat să spună adevăratele motive ale divorțului, dar la scurt timp după ce au dat vestea, în spațiul public au apărut o serie de informații referitoare la acest subiect. Se pare că discuțiile între cei doi ar fi pornit după ce Raluca Pastramă ar fi fost la munte alături de mai mulți prieteni, dar și de un bărbat misterios. 

Raluca Pastramă a cerut un ordin de protecție împotriva soțului ei, acuzându-l pe acesta de agresiune fizică, însă ulterior, aceasta și-a restras plângerea. Pepe a căutat și el dovezi pentru a demonstra infidelitatea soției și astfel ar fi descoperit că aceasta ar fi avut o legătură un bărbat misterios, totul după ce ar fi fost informat de cele întâmplate de un jurnalist.

Citeste si: Filmul bătăii pe care Pepe i-a ''aplicat-o'' fostei soții. Ar fi fost trei reprize de lovituri, de față cu fetițele cuplului

bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe
Bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe[Sursa foto: captura spynews.ro]

bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe
Bărbatul pentru care Raluca Pastramă vrea să divorțeze de Pepe[Sursa foto: captura spynews.ro]

Se pare că bărbatul care

i-ar fi atras atenția Ralucăi Pastramă este un cetățean de origine arabă, dar care locuiește în România, potrivit spynews.ro.

„Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistul, observând că soția mea urmărește frecvect pagina de Instagram a domnului … și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați.

Tot la acel moment am analizat discuțiile anterioare cu soția mea și mi-am amintit că aceasta în data de 06.11.2O2O

mi-a solicitat rotile de iarna de la autoturism motivând că se strica vremea. De asemenea mi-am amintit că fetițele au stat la mine acasă din data de 06.11.2O2O până în data de O8.11.2O2O, aceastea dorind să rămână în continuare însă mama lor nu a fost de acord și le-a luat.

Pentru a putea verifica în integralitate cele sus menționate, tot în data de 19.11.2O2O

m-am îndreptat către stadionul Dinamo unde fetițele aveau ora de tenis, dorind să vorbesc cu soția mea să clarific subiectul spus de jurnalistul de presa. Aici, am dat de soția mea în mașină vorbind la telefon și închizând instant când m-a văzut, fiind agitata. Am urcat în mașină, am salutat-o, am întrebat-o de fetițe și i-am explicat despre telefonul primit de la jurnalistul de presa, argumentandu-i că trebuie să stiu adevărul că să nu spun lucruri care pot să nu fie adevărate.

Aceasta a devenit și mai agitata, iar la întrebarea mea daca ea cunoaște o persoana pe nume …, a răspuns sec, da, de la munte. La auzul acestor vorbe nu știam ce să cred, eu cunoșteam că programul sau era cu fetițele și nu a fost vorba că pleacă la munte, solicitând explicații în acest sens întrucât REZULTA ÎN MOD VĂDIT O INFIDELITATE RECUNOSCUTA ȘI MAI MULT DECÂT ATÂT LASÂND FETIȚELE NESUPRAVEGHEATE!”, ar fi scris Pepe în contestația depusă în instanță împotriva ordinului de protecție pe care soția sa l-a cerut, potrivit viva.ro.

Citeste si: Șoc în divorțul anului: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pastramă! "I-a dat în plină stradă"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Prima imagine cu Raluca Pastrama dupa ce i-a cerut divortul lui Pepe!

Decizie luată de Nicolae Ciucă: Guvernul va plăti subvenția pentru apă caldă și căldură în localitățile cu probleme, printre care București și Constanța

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Oana Zavoranu, mesaj uluitor pentru Raluca Pastrama! Ce i-a transmis, in plin proces de divort cu Pepe

Ce avere au de impartit Pepe si Raluca la divort! Iata cati bani trebuie sa imparta la partaj

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies