Cine e românca de 62 de ani care i-a trimis bani lui Brad Pitt: „Mi-a dovedit că e el”. Femeia a făcut totul public

Author: Diana Bostan
Actualizat: 29 mar 2024, 16:46

O românca i-a trimis bani lui ”Brad Pitt”

Sursa: Captură Youtube

O româncă care locuiește în Spania, a suferit o pierdere de 1.300 de euro după ce a fost contactată de cineva care pretindea că este "Brad Pitt" și i-a trimis mesaje romantice. Cum s-a întâmplat totul?

Elena Cornea, o româncă care locuiește în Spania de 12 ani, a dezvăluit într-un interviu recent că a fost contactată de Brad Pitt pe platforma TikTok, unde i s-a propus să se alăture unui grup exclusivist de WhatsApp. În urma unor promisiuni și cadouri luxoase, femeia a rămas fără suma de 1.300 de euro.

Ea este românca care i-a trimis bani lui Brad Pitt

Românca a reacționat prompt în urma avansurilor și i-a furnizat individului datele sale personale pentru a se alătura grupului respectiv, fără a ezita prea mult. Cu toate acestea, conform relatărilor sale, bărbatul a început să îi trimită mesaje pline de dragoste și afecțiune, manipulând-o astfel într-o falsă relație sentimentală. În final, sub influența sentimentelor și a mesajelor de dragoste, femeia a fost convinsă să ofere suma respectivă falsului Brad Pitt.

Potrivit declarațiilor date de Elena Cornea pentru presa spaniolă, aceasta a relatat că a i-a transferat 300 de euro pe card și ulterior încă 1.000 de euro. Aceasta a menționat că a fost convinsă de identitatea sa datorită unui permis de conducere pe care se afla fotografia lui Brad Pitt.

Citește și: O tânără din București a fost jefuită de un bărbat cunoscut pe o aplicație de dating. Acesta s-a folosit de o scenă văzută în filmul filmul „50 Shades of Grey”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Brad Pitt mi-a scris pe Tik Tok pentru a-mi oferi un card de membru VIP.  M-am abonat cu datele mele personale și deja a început să-mi trimită mesaje pe Whatsapp. I-am dat 300 de euro din card și apoi încă 1.000 de euro. Mi-a dovedit că e el cu permisul de conducere pe care era fotografia lui. Am rămas fără cuvinte”, a

dezvăluit Elena Cornea, potrivit  La Region.

Cum a realizat femeia că este victima unei escrocherii

După ce a primit un alt mesaj de la impostorul "Brad Pitt", femeia a devenit suspicioasă. Bărbatul i-a promis un colet care conținea o sumă semnificativă de bani și bijuterii, însă acesta a informat-o că a fost reținut la vamă și că pentru a-l elibera, era necesară o taxă suplimentară.

În cele din urmă, realizând că este victima unei escrocherii, femeia a decis să se adreseze autorităților. Odată ajunsă la poliție, i s-a comunicat că autorii posibili se află în Filipine, însă identificarea lor este dificilă, iar recuperarea banilor este foarte puțin probabilă.

Citește și: ,,Trebuie să merg la poliție”. Cristina Sişcanu, păcălită în urma unei comenzi online. Ce se afla, de fapt, în coletul primit de vedetă

"Mi-au oferit un pachet cadou care a venit din Statele Unite. Mi-au trimis o fotografie cu conținutul. Erau bijuterii și mulți bani, până la cincizeci de mii de euro și nu trebuia să plătesc decât 1.000 taxe vamale pentru a le încasa. Am făcut transferul prin MoneyGram.  Banii mei au mers în Moldova prin Filipine. Apoi, falsul Brad Pitt mi-a cerut încă trei mii de euro pentru a-mi trimite coletul direct acasă. Îmi trimitea inimi și săruturi, se juca foarte mult cu sentimentele și emoțiile. Spunea că mă iubește.”  a mai spus femeia, pentru sursa menționată anterior.

Potrivit relatărilor femeii, aceasta susține că nu se consideră naivă și nici că ar fi fost îndrăgostită de presupusul "Brad Pitt", ci că era pur și simplu îi admiră cariera artistică. Experiența nefericită a Elenei Cornea servește ca un semnal de alarmă cu privire la pericolele ascunse pe rețelele sociale.

 


Robi, măcinat de gelozie! Concurentul a vrut să afle neapărat ce au vorbit Patrick și Virginia la camera roșie! Iată ce răspuns neașteptat a primit din partea fostei sale iubite!