,,Trebuie să merg la poliție”. Cristina Sişcanu, păcălită în urma unei comenzi online. Ce se afla, de fapt, în coletul primit de vedetă

Author: Diana Bostan

Cristina Șișcanu a fost păcălită pe internet

Sursa: Captură Facebook

Cristina Șișcanu a fost ținta unei escrocherii online. Cunoscuta prezentatoare TV a comandat mai multe produse, însă ce a găsit în colet a lăsat-o cu un gust amar.

Cristina Șișcanu, partenera lui Mădălin Ionescu, a împărtășit recent pe platformele de socializare o experiență neplăcută pe care a avut-o după ce a plasat o comandă online. Vedeta a dezvăluit că a fost victima unei înșelăciuni atunci când a deschis coletul și a constatat că produsele primite nu corespundeau deloc cu ceea ce a comandat inițial.

Cristina Șișcanu a fost victima unei escrocherii online

Cristina Șișcanu, cunoscută personalitate TV, a căzut în capcana unei înșelătorii online după ce a fost atrasă de unele produse interesante pe care le-a comandat rapid. Cu toate acestea, entuziasmul ei s-a transformat rapid în dezamăgire atunci când a primit coletul acasă.

În locul produselor comandate, vedeta a descoperit doar obiecte ieftine, care nu corespundeau deloc cu descrierea și cu prețul plătit inițial, aceasta fiind nevoită să plătească peste 400 de lei pentru ceea ce comandase.

În locul unor gadgeturi, vedeta s-a ales cu un cablu USB în valoare de doi lei.

Citește și: ''Nu ignorați apelul meu!'' Mădălin Ionescu, în lacrimi! Ce a pățit prezentatorul la doar câteva zile după înmormântarea socrului

„Dacă e ceva nasol în el? Deci nu pot să cred așa ceva. Voi vă dați seama ce minciună? Ia uite, un cablu USB care costă 2 lei.

Îi dau în judecată pe ăștia. Ce țeapă mi-am luat. Astea sunt niște chinezării, au făcut o reclamă mincinoasă. În reclama respectivă garantau că valoarea obiectelor din colet este peste ceea ce plătești. Ce mizerii, nici nu vreau să le deschid. Când o să le vadă Petra o să se amuze.”, a spus Cristina Șișcanu într-o postare făcută pe contul său personal de Facebook, în momentul în care a deschis coletul.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vedeta a decis să meargă la poliție

În urma țepei de pe internet, vedeta a decis să se intereseze în legătură cu modalitățile prin care își poate recupera banii. Vedeta a dezvăluit că are doar 48 de ore la dispoziție pentru a stopa procesarea plății, însă pentru ca acest lucru să fie posibil, Cristina Șișcanu trebuie să meargă la poliție.

„Trebuie să merg la poliție să expun cazul și să obțin o ordonanță cu care să merg la firma de curierat și să o depun acolo și în felul acesta să stopez procesare plății către firma care a efectuat această escrocherie. Nu trebuie să depășească 48 de ore”, a spus Cristina Șișcanu, într-un video postat pe contul său de TikTok.

Citește și: Cristina Șișcanu, în doliu! Una dintre cele mai dragi ființe din viața ei s-a stins din viață: „Să te odihnești în pace”

Vedeta a mărturisit că are mai multe mail-uri drept dovadă, iar un alt lucru pe care la remarcat este faptul că nu a primit factura aferentă comenzii sale. Cristina Șișcanu a fost uluită de faptul că multe persoane s-au regăsit în povestea sa și este hotărâtă să meargă mai departe pentru a-și face dreptate și pentru a-și recupera banii.

@cristinasiscanu

 

♬ sunet original- CristinaSiscanu