Cine e noul baiat de la Puterea dragostei si cu cine a ales sa danseze. Reactia fetelor spune totul

Ionut, noul venit la Puterea dragostei pare timid, insa este foarte sigur pe ce spune. De ce a venit baiatul in casa dragostei si cu cine a ales sa danseze la intrarea in casa.Cine e noul baiat de la Puterea dragostei

Nascut pe 8 ianuarie, in aceeasi zi cu favorita lui, Ella, Ionut le-a spus fetelor tot ce au vrut sa auda, insa la dans a luat-o pe Ella. Sa fie oare inceputul unei noi relatii in casa dragostei? Sau poate Ionut are o strategie mai complicata si vrea doar sa o observe de aproape pe fata pentru care a venit!

Reactia fetelor a fost una exploziva si toate i-au aplaudat pe cei doi, care au facut un schimb de priviri sugestive in timp ce dansau imbratisati.

"A fost un dans emotionant!", a recunoscut Ionut!

ionut

"Ionut nu stie cum sa se comporte cu o femeie.", a spus Ella.

In casa baietilor, Ionut s-a lasat interogat si de cei cinci baieti. Toti s-au mirat de faptul ca are doar 19 ani, insa noul venit este foarte sociabil si este sigur ca se va integra cu bine in grupul baietilor.

Ionut este din Bucuresti si recunoste ca o place pe Ella, insa fata nu pare sa fie atrasa de noul venit. Nu ar fi neaparat o problema, mai ales ca nici Ionut nu a venit doar pentru Ella, ci a spus clar ca toate fetele din casa sunt frumoase, iar el are chiar si un top trei favorite.

Citeste si: Fetele de la Puterea dragostei au explodat de bucurie: un nou baiat a intrat in casa dragostei! Cine e Ionut si pe cine a pus ochii

Citeste si: Roxana rabufneste si nu mai suporta minciunile Biancai! La ''Puterea dragostei'' este scandal si se vine cu dovezi: Simina lamureste situatia!

Citeste si: Marius se întoarce! Urmărește o ediție incendiară "Puterea dragostei" luni, de la ora 11:00 și de la ora 17:00

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate