Cauza accidentului in care a murit Kobe Bryant: s-a aflat de ce s-a prabusit elicopterul in care se afla

Kobe Bryant

De ce s-a prabusit elicopterul in care era Kobe Bryant: autoritatile din Los Angeles au stabilit o prima cauza a accidentului.


In articol:

Veste soc in lumea sportului dupa ce Kobe Bryant a murit intr-un accident de elicopter, la varsta de doar 41 de ani.

Elicopterul in care se afla fostul jucator de baschet s-a prabusit in nord vestul orasului Los Angeles. La bord erau in total noua persoane; nu exista supravietuitori.

Potrivit autoritatilor, o posibila cauza a accidentului in care a murit Kobe Bryant este reprezentata de conditiile meteo.

"Situatia meteorologica nu corespundea normelor minime de zbor", a declarat purtătorul de cuvant al politiei, Josh Rubenstein.

Kobe Bryant

Accidentul in care a murit Kobe Bryant: de ce s-a prabusit elicopterul

La momentul producerii tragediei, zona din apropierea orasului Los Angeles se pare ca era invaluita intr-o ceata extrem de densa.

Citeste si: Răsturnare TOTALĂ de situație. Ce se întâmplă cu înmormântarea lui Emi Pian. Decizia luată de familia interlopului - capital.ro

Conditiile meteo erau atat de vitrege incat nici macar Politia din Los Angeles nu si-a ridicat elicopterele in dimineata respectiva.

Elicopterul in care se afla Kobe Bryant a decolat la ora locala 09:06 de pe aeroportul John Wayne din Santa Ana.

Kobe Bryant, alaturi de fiica lui si alti 7 pasageri se indreptau spre Mamba Sports Academy din Newbury Park, aflata la 137 de kilometri distanta.

Primul apel catre autoritati cu privire la accidentul de elicopter s-a inregistrat la ora locala 09:37.

Elicopterul cu care se deplasa Kobe Bryant era un Sikorsky S-76B.

Sikorsky S-76B

Kobe Bryant a murit: ce se intampla in urmatoarele zile

Autoritatile urmeaza sa recupereze trupurile celor decedati in accidentul de elicopter.

Aceasta operatiune va dura insa cateva zile, din cauza faptului ca elicopterul s-a prabusit intr-o zona extrem de accidentata.

Ulterior cutia aparatului de zbor va fi examinata, pentru a se stabili cu exactitate ce s-a intamplat si care era starea elicopterului in momentul producerii tragediei.

De asemenea, autoritatile vor analiza si istoricul pilotului si vor incerca sa afle de ce zborul a avut loc, in conditiile in care vremea nu permitea acest lucru.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies