Cine a părăsit competiția Bravo, ai stil în ediția concept din această seară: ”Pentru experință am venit”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 17 iun 2023, 21:06

Gala concept din această săptămână a fost una copleșitoare, trei concurente au fost propuse spre eliminare, însă, doar pentru una dintre ele competiția s-a încheiat.

Emoții mari în gala concept a săptămânii, trei concurente au fost propuse spre eliminare, pentru una dintre ele competiția se încheie aici și acum. Ilinca Vandici le-a împărtășit fetelor punctajul acumulat în această săptămână și procentajul care reprezintă voturile celor de acasă.

Cine a plecat acasă în această seară?

Gala din această săptămână a fost, de asemenea, una eliminatorie. Trei concurente au fost propuse spre eliminare și scoase în față.

Andreea, Georgiana și Ioana sunt în pericol de eliminare, pentru una dintre cele trei parcursul în competiția Bravo, ai stil se încheie în această seară și, totodată, părăsește cursa pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

Ilinca Vandici a afișat procentajul voturilor publicului. Se pare că cele trei concurente au fost aproape la egalitate, diferența făcând-o doar câteva sutimi, drept urmare, pentru una dintre ele competiția se încheie. 

Concurenta care a obținut cele mai puține voturi din partea publicului, cea care părăsește cursa pentru titlul de cea mai stilată femeie din România este Ioana.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: ”N-are background să îmi dau seama de ceva” Maria a trezit semne de întrebare în rândul concurentelor. Ce a observat Alexandra pe contul ei de Instagram

Primele declarații ale Ioanei după eliminare

Ioana nu este deloc afectată de decizia publicului, ba mai mult, este fericită de ceea ce a realizat în cadrul show-ului de modă și a luat totul ca pe o experiență frumoasă.

”Pentru experiență am venit, am vrut să vadă cum este, să vad dacă pot să-mi împing limitele pe zona asta.

Am învățat ce am avut de învățat. Mulțumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-ați dat”, a spus Ioana.

Ioana părăsește competiția Bravo, ai stil, deși nu a petrecut foarte mult timp în cadrul show-ului, aceasta nu regretă absolut nimic.

Citește și: „Ai lucrat cu stilist o mare perioadă” Andreea a fost din nou pusă la zid de către jurați: ”Ai vârful cizmelor dezlipit”