Cine a fost eliminata de la “Bravo, ai stil!” aseara? Nimeni nu se astepta la asta!  

Din pacate, pentru una dintre concurente, visul acesteia s-a spulberat aseara. Alina a fost eliminata din competitie, in urma voturilor telespectatorilor.

Gala de aseara a show-ului “Bravo, ai stil!” a fost una plina de tensiune, momente amuzante, distractie si stil, aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania defiland in cele mai spectaculoase tinute vestimentare, reprezentative zonelor geografice din tara, in concordanta cu tematica impusa de jurati.

Din pacate, pentru una dintre concurente, visul acesteia s-a spulberat aseara. Alina a fost eliminata din competitie, in urma voturilor telespectatorilor.

Aseara, in clasamentul juratilor, in topul acestuia s-a pozitionat Corina, cu 20 de puncte, fiind urmata de Monica, cu 15 puncte, pe a treia pozitie clasandu-se Raluca, cu 13 voturi. Codasele clasamentului de aseara au fost Nadina, cu 6 puncte, si Diana, cu doar 4 puncte.

La duelul eliminarilor de aseara s-au aflat Nadina, Alina, Irina si Monica. Dintre acestea, cea care s-a salvat de la eliminare, datorita punctelor din partea juratilor, a fost Monica. Si Irina a fost salvata de la eliminare in Gala de aseara, datorita celor 7 stelute acumulate pe parcursul saptamanii trecute. Batalia finala s-a dat intre Alina si Nadina, departajarea fiind realizata in functie de voturile publicului.

Votul fanilor a fost decisiv in dezondamantul Galei de aseara. In topul telespectatorilor, pe prima pozitie s-a aflat Nadina, cu un procent urias, de 29,1%. Alina a reusit sa obtina doar 2,3% din voturile publicului, fapt care a dus la eliminarea acesteia din concurs.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate