Maurice Munteanu: “Nadina este paralela cu notiunea de stil, de divertisment, de carisma!”

Maine seara, la “Bravo, ai stil!”, de la ora 23:00, se anunta o Gala plina de suspans, intrucat una dintre concurentele aspirante la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania va fi eliminate din competitie.

Conceptul Galei de maine seara propus de jurati, “Regiuni”, va fi pregatit de concurente pana la cel mai mic detaliu, unele momente puse in scena se vor bucura de aplauze la scena deschisa si de punctaj maximum, iar altele ii vor dezamagi total pe cei patru jurati.

Nadina deschide Gala “Bravo, ai stil!”, cu un dans popular din zona Olteniei, alaturi de un ansamblu folcloric de exceptie. Demonstratia de stil, dans si muzica nu il va convinge deloc pe Maurice Munteanu, juratul declara ca momentul artistic nu s-a incadrat deloc in tematica Galei. Mai mult, abilitatile de dans ale Nadinei sunt puse la indoiala, iar tinuta vestimentara purtata de aceasta o plaseaza pe concurenta, in viziunea lui Maurice Munteanu, pe ultimul loc in acest concurs.

“Ce avem noi aici? Lasata Secului, ce e asta, draga? Viata Satului? Mai, fetelor, pentru a face o reinterpretare, mai intai trebuie sa faceti o interpretare. Pai, tu, pana la reinterpretare, mai ai mult… Devine deja obositor chiar si pentru mine sa tot spun la infinit ca Nadina este paralela cu notiunea de stil, de divertisment, de carisma, cu foarte multe lucruri”, spune Maurice.

Nadina se afla in pericol de eliminare, tanara fiind propusa in timpul saptamanii de jurati. Doar votul publicului o mai poate salva de la a parasi concursul.

Ce au avut ceilalti de spus despre tinuta Nadinei, ce concurenta ii va impresiona pe jurati si cine isi va lua adio de la competitia “Bravo, ai stil!” veti putea afla maine seara, incepand cu ora 23:00, la Kanal D!

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate