Christian Sabbagh: “Cazul Lara Saban pare incheiat. Investigatia mea duce, insa, in cu totul alta directie…”

O noua ancheta marca Stirile Kanal D readuce in atentie cazul cutremurator si intens mediatizat al Larei Saban, amanta unui politician turc, ucisa cu bestialitate si gasita moarta in Constanta, in mai 2012.

Christian Sabbagh le ofera telespectatorilor Kanal D, in aceasta seara, marturii in premiera chiar de la autorul crimei si fratele victimei, Gilberto Saban, aflat in inchisoare, dar si o noua perspectiva asupra celor intamplate.

Un fratricid consumat in primavara anului 2012, in Constanta, avea sa ma aduca in lumea celor mai bogati oameni din Istanbul. De la bun inceput mi-am dat seama ca lipsesc multe elemente din acest puzzle complicat. Motivul? Mobilul crimei nu este credibil. Cel putin pentru mine. Am plecat pe firul investigatiei si am ajuns la Istanbul, in lumea milionarilor(…). Am reusit sa identific un martor cheie – tot un magnat – care, fara sa aiba vreun interes, a acceptat sa dea adevarul in vileag, punandu-l la dispozitia autoritatilor turcesti si deopotriva romanesti. Acest martor a cerut ca identitatea sa ii fie protejata. Nu se stie prin ce conjunctura numele lui a fost aflat. Acum viata ii este pusa in pericol. Veti afla lucruri socante despre acest caz!”, a declarat Christian Sabbagh

Dezvaluirile facute de martorul cheie, ce vizeaza politicieni din anturajul iubitului Larei, marturia mamei Larei Saban, interceptari telefonice purtate intre presupusul tata al fiicei Larei Saban si fratele Larei Saban sunt noi piste ce ridica mari semne de intrebare asupra mobilului crimei. Ancheta Stirilor Kanal D atrage atentia si asupra situatiei fiicei Larei Saban, incredintata, fara nicio ancheta sociala, unui apropiat al unui politician turc si tinuta intr-un cartier residential din Istanbul.      

Povestea  defunctei Lara Saban are parfum de telenovela. In ea se impletesc ura, misterul, dragostea, vrajitoriile, jocurile de culise si un proces de paternitate cu deznodamant tragic. Pe moment, cazul pare incheiat, fapt ce le convine de minune tuturor partilor implicate. Un criminal care isi ispaseste pedeapsa, un copil care a fost incredintat tatalui declarat in acte si un autor moral dincolo de orice suspiciune… Investigatia mea duce, insa, in cu totul alta directie”, a adaugat Christian Sabbagh.  

Nu ratati o ancheta-serial eveniment, ce se va difuza incepand de miercuri, 26 martie, de la ora 19.00,  la Stirile Kanal D!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate