Christian Sabbagh a devenit „Membru de Onoare” al Ordinului Militar al Veteranilor din Teatrele de Operatii

,

„Au facut sacrificii uriase pentru ca noi sa fim feriti de necazuri si sa ne crestem copiii in pace”

Christian Sabbagh, prezentatorul principalului jurnal informativ Kanal D din weekend, a fost desemnat  „Membru de Onoare” al Ordinului Militar al Veteranilor din Teatrele de Operatii, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc astazi, in Constanta, la sediul filialei Muzeului National Militar „Ferdinand I”.

Evenimentul, la care au fost prezente personalitati din structurile Armatei Romane, veterani de razboi, reprezentanti ai presei, a fost un prilej pentru a stabili viitoarele actiuni ale militarilor veterani din teatrele de operatii si pentru prezentarea obiectivelor Ordinului Militar al Veteranilor.

 

               „ Sunt onorat si emotionat; toate meritele revin acestor oameni care fac cinste uniformei Armatei Romane si care poarta tricolorul in sufletul lor, zi de zi.  Ii apreciez si ii consider eroi. Si-au lasat familiile si au plecat in zone de conflict pentru a lupta impotriva unui flagel ce loveste intreaga lume-  terorismul.  Au renuntat la linistea de acasa, au facut sacrificii uriase pentru ca noi sa fim feriti de necazuri si sa ne crestem copiii in pace ”, a declarat Christian Sabbagh.

Jurnalist apreciat, fost corespondent de razboi in zone de conflict, Christian Sabbagh a adus, de-a lungul carierei sale, in fata opiniei publice din Romania, dramele unor oameni pentru care pacea reprezinta cea mai puternica dorinta. Una dintre cele mai de impact campanii a fost cea prin care Stirile Kanal D si Christian Sabbagh s-au implicat, alaturi de Ministerul Afacerilor Externe, in operatiunea de salvarea a 33 de romani captivi in infernul din Libia. 

Prin toate demersurile sale, Christian Sabbagh a dovedit devotament si iubire fata de conationalii sai si nu numai, luptand, cu metodele jurnalistului de investigatie, pentru o lume mai buna.   

 

Citește-ne pe
Citește și:

Christian Sabbagh, despre campania "Donează un strop de viață”: ”Felicitări polițiștilor! Totul în viață începe prin puterea exemplului!”

Rafila, SCEPTIC privind imunizarea în masă; Țința de zece milioane de vaccinați se îndepărtează

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Nu pierdeti, din 16 noiembrie, primul episod al serialului de comedie „Moldovenii”, care va descreti fruntile romanilor in fiecare sambata seara, de la 22:00!

Eveniment mare in familia lui Christian Sabbagh! Indragitul prezentator se casatoreste religios si isi boteaza baietelul cel mic

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies