Christian Sabbagh, despre campania "Donează un strop de viață”: ”Felicitări polițiștilor! Totul în viață începe prin puterea exemplului!”

,

Christian Sabbagh felicită, pe Facebook, polițiștii Din Vrancea care desfășoară o campanie intitulată ”Donează un strop de viață”

”Felicitări polițiștilor!
Totul în viață începe prin puterea exemplului!

Polițiștii din Vrancea desfășoară o campanie inedită, intitulată "Donează un strop de viață”.

Timp de două săptămâni, oamenii legii merg zilnic la Centrul de Transfuzie Sanguină Vrancea să doneze sânge. O acțiune nobilă, umanitară, care are un rol profund civic, anume că poți salva o viață printr-o simplă acțiune, că puterea exemplului există în fiecare dintre noi, că nu putem rămâne nepăsători la suferința semenilor.

Tichetele de masă primite de polițiști în urmă acestor donări sunt folosite pentru a cumpăra alimente și alte produse, care sunt donate ulterior unor persoane sărmane!

Inițiativa aparține inspectorului șef al IPJ Vrancea, comisar șef de poliție Nica Gherasim”, a scris Sabbagh pe Facebook. (sursa: stirilekanald.ro)

Citeste si: Christian Sabbagh, un tata devotat! „In living nu mai avem covoare, l-am transformat in loc de joaca cu tobogan si multe jucarii!”

 

Citește și:

Eveniment mare in familia lui Christian Sabbagh! Indragitul prezentator se casatoreste religios si isi boteaza baietelul cel mic

Christian Sabbagh, un tata devotat! „In living nu mai avem covoare, l-am transformat in loc de joaca cu tobogan si multe jucarii!”

Filmuletul adorabil cu fiica lui Christian Sabbagh! Micuta i-a cucerit pe internauti si a strans peste 3 milioane de vizualizari

Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities" - Ediția de vineri, 18 septembrie - VIDEO

Vezi online serialul "Prețul fericirii" subtitrat în limba română - Episodul 13, sezonul 3, vineri, 18 septembrie - VIDEO


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies