Celebrul rapper Tudor Sisu a ajuns, din nou, in fata Instantei. Artistul cere Justitiei sa-i demonstreze paternitatea asupra fiului sau

Rapperul Tudor Sisu s-a prezentat in a Tribunalul Bucuresti in procesul pe care l-a deschis pentru a i se recunoaste paternitatea baietelului pe care il are cu fosta sotie.

Obosit si din cale afara de nervos, Tudor Sisu si-a facut, luni, aparitia la Tribunalul Bucuresti, fix la 8 si jumatate dimineata, asa cum fusese chemat. Cu o freza noua si imbracat lejer, Sisu nu s-a dezis de comportamentul de baiat de cartier care l-a facut celebru.

Sisu este obisnuit cu instantele, deoarece a fost inchis de doua pentru trafic de stupefiante. Eliberat in vara anului 2013, nu a scapat de procese.  De data aceasta, nu substantele interzise ci problemele cu fosta sa sotie, Catalina, l-au adus in fata instantei. Catalina a incercat de doua ori sa obtina un ordin de protectie impotriva rapperului, pe motiv ca acesta ar fi fost violent cu ea.

Ambele cereri i-au fost respinse.
De data aceasta, dragostea de tata l-a adus pe Tudor Sisu in fata judecatorilor. Nu si-a angajat avocat, un amic cu cunostinte de drept a venit sa-l ajute in fata instantei.
Artistul le-a cerut magistratilor  sa stabileasca  daca este sau nu tatal baietelului pe care il are cu fosta lui sotie. Asta pentru ca atunci cand fiul sau a venit pe lume, Sisu nu avea acte.
Noi am aflat ca Tudor Sisu nu a reusit sa rezolve mare lucru astazi. Judecatorii i-au pus in vedere sa mai depuna niste acte la dosar si i-au fixat urmatorul termen pentru 4 mai.

Ambele cereri i-au fost respinse. Acum, dragostea de tata l-a adus pe Tudor Sisu in fata judecatorilor. Nu si-a angajat avocat, ci un amic cu cunostinte de drept a venit sa-l ajute in fata instantei. Artistul le-a cerut magistratilor  sa stabileasca daca este sau nu tatal baietelului pe care il are cu fosta lui sotie, pentru ca atunci cand fiul sau a venit pe lume, Sisu nu avea acte.

Tudor Sisu nu a reusit sa rezolve mare lucru la infatisarea de luni. Judecatorii i-au pus in vedere sa mai depuna niste acte la dosar si i-au fixat urmatorul termen pentru 4 mai.

##VIDEO135699##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate