Celebrul İbrahim Çelikkol și-a luat inima în dinți și s-a afișat pentru prima dată alături de noua lui iubită! Iată cine este superba femeie de care s-a îndrăgostit carismaticul actor turc, la un an de la divorțul de soția lui

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 mai 2023, 16:02
video Foto(6)

Îndrăgitul actor İbrahim Çelikkol, prima apariție alături de noua lui iubita, o femeie celebra în Turcia! „Relaxează-te, iubirea mea, nu avem nimic de ascuns” Dacă până acum actorul nu a confirmat niciuna dintre relațiile pasagere avute după divorț, recent s-a afișat în public la brațul noii sale iubite! Iată cât de bine se potrivesc!

Ibrahim Celikkol se numără printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia, datorită talentului și a carismei sale captivante, dovedite de-a lungul celor douăzeci de ani de activitate pe platourile de filmare. Chipeșul actor a jucat în multe seriale și filme artistice și a devenit din ce în ce mai cunoscut și mai adulat de publicul din țară natală, dar și din străinătate. Telespectatorii din România l-au cunoscut încă din anul 2012, când a jucat rolul principal în serialul Iffet, iar apoi a revenit la Kanal D în anul 2020 producția Prizonieră destinului și în 2021 a jucat

în serialul Mă numesc Zuleyha. Dacă pe plan profesional, îndrăgitul actor s-a bucurat de mari reușite, în viață personală, destinul i-a pregătit însă un drum mai dificil și sinuos, deoarece a divorțat de soția lui care i-a dăruit și un fiu și abia după un an celebrul actor pare că și-a întâlnit din nou marea iubire.

Celebrul İbrahim Çelikkol și-a luat inima în dinți și s-a afișat pentru prima dată alături de noua lui iubită

La finalul anului 2021, presă din Turcia a anunțat că celebrul actor Ibrahim Celikkol și soția lui, arhitectă Mihre Mutlu, au ajuns în pragul despărțirii, însă ulterior cei doi soți au încercat din răsputeri să își rezolve problemele și să își continue mariajul de dragul fiului lor, însă în cele din urmă, la începutul anului 2022, aceștia au anunțat că au divorțat oficial, iar micuțul lor fiu a rămas în custodia mamei, urmând că renumitul Ibrahim Celikkol să îi plătească o pensie alimentară consistentă și totodată să le asigure lui și fostei soții o locuința decentă.

Citește și: Birce Akalay și İbrahim Çelikkol, prietenie sinceră sau relație de iubire dincolo de platourile de filmare? Iată cum au fost surprinși recent cei doi actori în Bodrum, pe malul mării!

După divorț, celebrul actor s-a dedicat trup și suflet carierei sale și a onorat multe proiecte importante care i-au adus noi succese pe plan profesional și a lăsat pe plan secundar viața personală.

Deși a încercat să fie mereu foarte discret când a venit vorba despre viață lui amoroasă, presă turcă l-a surprins de câteva ori în compania unor femei superbe, însă Ibrahim nu a confirmat nimic.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, celebrul actor a fost surprins de jurnaliștii turci, în compania noii sale iubite, Natali Yarcan, o renumită scriitoare din Turcia. Cei doi îndrăgostiți au fost fotografiați în timp ce se țineau de mâna și se îmbrățișau pasional, semn clar că au o relație de iubire și nu o simplă prietenie.

Luați prin surprindere de apariția presei în cartierul exclusivist în care se aflau, la ieșirea din restaurantul de lux, partenera lui a întors spatele în clipa în care a zărit camerele de filmat, însă actorul i-a subliniat că nu au nimic

de ascuns și să se relaxeze și în cele din urmă s-a lăsat și ea fotografiată.

„Ce faci? Relaxează-te, iubirea mea, nu avem nimic de ascuns!”, a spus Ibrahim Celikkol.

Citește și: Hakan din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție neașteptată, în postura de DJ! Iată cum a fost surprins celebrul actor Ibrahim Celikkol!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!