Alexandru Arșinel, prima apariție după operația la inima! Îndrăgitul actor a lăcrimat când a vorbit despre clipele dificile trăite în ultima perioada!

,
alexandru arsinel

Alexandru Arsinel, primul interviu dupa operatia la inima

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Îndrăgitul actor Alexandru Arșinel a apărut pentru prima dată la TV, după ce a suferit de curând o nouă dificilă intervenție la inima!


In articol:

Marele actor de comedie, Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani a trecut în ultima vreme printr-o nouă intervenție pe cord deschis, la începutul lunii decembrie.
Încă din data de 17 noiembrie, Alexandru Arșinel a fost internat în spital de urgență din cauza unor complicații suferite la nivelul inimii.

Medicii au decis atunci o prima intervenție pe cord deschis, pentru a i se monta un stent la inima, iar ulterior actorul a fost externat și a urmat recuperarea. Însă la începutul lunii decembrie, starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel s-a agravat din nou, iar medicii l-au programat la a două intervenție chirugicală la nivelul inimii. Operația a decurs bine, iar medicii s-au arătat încrezători că marele artist se va recupera.

Alexandru Arșinel, prima apariție după operația la inimă!

În această după-amiază, Alexandru Arșinel a apărut pentru prima dată în cadrul unui interviu pentru emisiunea Teo Show. Vizibil marcat de perioada extrem de dificilă prin care a trecut în ultima vreme din cauza intervențiilor chirurgicale suferite la inima, marele actor Alexandru Arșinel și-a păstrat însă același optimism debordant și cu aceeași blândețe în glas a povestit cu a reușit să depășească din nou cu bine complicațiile cardiace suferite, dar și ce anume l-a ajutat să găsească puterea necesară de a merge mai departe.

alexandru arsinel

Alexandru Arșinel a fost operat pentru a doua oară pe cord deschis

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"De câteva zile m-am eliberat și încerc să îmi reintru în ritmul meu de muncă. M-am înțeles bine cu dl. director Vasile Muraru. Din punct de vedere al interpretării medicale am avut norocul să cunosc o echipă de medici condusă de doctorul Dorobanțu, care m-a și operat acum câteva zile pe cord. Deci am avut o operație pe cord și sper că vorbind la câteva zile demonstrează că avem medici buni.


Perioada a fost grea pentru că la operații pe cord nu te duci la victorie sigură. Inima stă acolo, bate și nu știi cât și pentru cine bate. Văd că de data asta am avut noroc de un control corect, care în principiu m-a pus pe picioare. Trebuie să treacă o perioadă să mă reacomodez cu viața, cu aerul, cu atmosfera. În orice caz să mă reîntâlnesc cu directorul Vasile Muraru să punem la punct tot proiectul",
a spus Alexandru Arsinel.

Citeste si: Alexandru Arșinel, operat pentru a doua oară pe cord deschis. Cum se simte marele actor?

Întrebat în ce anume a găsit puterea de a răzbi și de această dată și de a merge mai departe, Alexandru Arșinel a mărturisit cu lacrimi in ochi că întotdeauna atunci când i-a fost greu și a trecut prin perioade dificile din punct de vedere al sănătății, a găsit marea putere în publicul sau, care l-a susținut mereu cu aceeași mare admirație.

alexandru arsinel

Alexandru Arsinel, cu ochii in lacrimi

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Tot ceea ce vine de la public a însemnat un imbold extraordinar, o dorință extraordinară de viață, pentru că viața e tare frumoasă! Și mie mi-e dor de public, de zâmbetul lor generos, iar eu să încerc să le dau, să storc ce a mai rămas în mine", a subliniat celebrul actor.

Citeste si: Alexandru Arșinel trece prin clipe grele. Actorul se luptă cu problemele de sănătate: "Mă simt ciugulit din diferite părți de un bisturiu"

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Alexandru Arșinel, operat pentru a doua oară pe cord deschis. Cum se simte marele actor?

Cazul Djokovici se mută în Liga Campionilor: Chelsea nu se poate baza pe jucătorii nevaccinați în deplasarea de la Lille

Azi-noapte, părinții fetei din imagine (din Botoșani) au sunat la 112 și au dat-o dispărută pe fiica lor. Azi, după ore de căutări, polițiștii au găsit-o pe adolescentă la...

Alexandru Arșinel trece prin clipe grele. Actorul se luptă cu problemele de sănătate: "Mă simt ciugulit din diferite părți de un bisturiu"

Catalin Botezatu aniversat la ''Teo Show''! Surprize inedite pentru celebrul designer

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies