Alexandru Arșinel, operat pentru a doua oară pe cord deschis. Cum se simte marele actor?

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 05 dec 2021, 23:34

Alexandru Arșinel, operat pentru a doua oară pe cord deschis. Cum se simte marele actor?

Sursa: Facebook Alexandru Arsinel

Alexandru Arșinel a fost operat pentru a doua oară pe cord deschis în urmă cu două zile. Actorul se află în aceste momente internat în spital. Care este starea lui de sănătate?

Celebrul actor Alexandru Arșinel, în vâsta de 82 de ani, s-a confruntat cu probleme serioase cu inima în ultima vreme, medicii au decis că singura soluție rămasă este să-l opereze. Acesta a fost operat în urmă cu două zile pe cord deschis, fiind la a doua intervenție.

Alexandru Arșinel, operat pentru a doua oară pe cord deschis. Cum se simte marele actor?

Pe 17 noiembrie actorul a fost internat în spital din cauza unor complicații cardiace, agravate.

În luna aprilie a acestui an, Arșinel a fost internat în spital, în stare gravă, după ce s-a infectat cu coronavirus, iar acum actorul suportă urmările acestei boli.

Celebrul actor a trecut, în primă fază, printr-o operație pe cord deschis în care i s-a montat un stent la inimă, iar apoi actorul a fost externat pentru a se recupera. Pentru că starea sa de sănătate a evoluat bine, medicii l-au programat pentru a doua operație.

Inițial operația la inimă a fost anulată, acesta este și motivul pentru care Alexandru Arșinel a fost operat în urmă cu două zile. Operația pe cord deschis a decurs foarte bine, iar medicii sunt încrezători în recuperarea artistului.

Citeste si: În ce stare se află Alexandru Arșinel după operația pe inimă! Totul se întâmplă la 4 ani de la moartea Stelei Popescu. Declarațiile tulburătoare ale actorului: ''Stela mă caută''

Cu toate acestea, celebrul actor a declarat că nu este tocmai în cea mai bună stare, având în vedere că a trecut prin două intervenții extrem de grele.

”Sunt la spital, am suferit două operații până acum. Nu pot spune că sunt bine, dar nici rău. Urmează să mai fac niște radiografii și alte investigații”, a declarat actorul.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

În urmă cu ceva timp, înainte de prima operație, Alexandru Arșinel a declarat că a fost subiectul unei intervenții medicale de implantare a sitmulatorului cardiac și a precizat că va fi necesară o operație.

”Sunt după niște intervenții și nu mă simt în putere. Am fost operat, pentru un stimulator cardiac, iar săptămâna viitoare, probabil, voi fi operat cardiac, din nou. Vă mulțumesc pentru grijă!”, a spus Alexandru Arșinel.

Citeste si: Alexandru Arșinel trece prin clipe grele. Actorul se luptă cu problemele de sănătate: "Mă simt ciugulit din diferite părți de un bisturiu"

A murit Mariana Nicolesco, una dintre cele mai mari soprane ale României! „Primadonna Assoluta” s-a stins la vârsta de 73 de ani

 

 

 

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies