Sari la conținut

Cele patru zodii care iti otravesc viata - Sunt cele mai toxice persoane pe care le poti avea langa tine!

Cele patru zodii care iti otravesc viata - Sunt cele mai toxice persoane pe care le poti avea langa tine!

Te-ai intrebat vreodata daca ai primit de buna voie in viata ta oameni toxici?

Stii despre ce vorbim: acele persoane care te tulbura prin simpla prezenta, care sosesc întotdeauna întovarasite de o aura malefica si reusesc sa îti strice, cu comentarii acide sau priviri dezaprobatoare, toate experientele pozitive.

Scorpion

Nu ne referim aici neaparat la planurile de razbunare pentru care Scorpionii sunt celebri, ci la intensitatea cu care aleg sa îsi traiasca viata. Desigur, nu putem nega faptul ca pasiunea pe care acesti nativi o emana prin toti porii e molipsitoare si te va atrage în experiente de neuitat, dar acest fapt nu echivaleaza cu fericirea, ba dimpotriva.

Scuturati mereu de emotii puternice, Scorpionii au o personalitate complexa care intriga si ispiteste, dar care are rareori efecte pozitive. Competitivi si cu o latura întunecata, nativii te vor atrage în intrigi complicate si vor tese în jurul tau o seama de scenarii aproape diabolice, care te vor conduce de fiecare data pe un teritoriu minat. Iar daca gresesti cumva, îi superi sau îi enervezi, otrava amara pe care ti-o picura dozat se va transforma dintr-odata în arma mortala!

Cititi continuarea pe kfetele.ro
 

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net