Cele mai frumoase mesaje și urări de Anul Nou

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 04 feb 2021, 16:30
Anul Nou 2021

Iată cele mai frumoase mesaje SMS și urări pe care să le trimiteți celor dragi de Anul Nou!

Sarbatorea Anului Nou se apropie cu pasi repezi si cu multi dintre noi ne gandim deja ce urari le vom transmite rudelor, prietenilor sau colegilor nostri, mai ales acum cand, din cauza restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus, nu vom putea sa ii intalnim pe toti cei dragi. Astfe, kanald.ro vă prezintă cele mai frumoase urări și mesaje SMS pe care să le trimiteți apropiaților de Anul Nou:

 

"În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2021 minunat!”

„Vine un uragan de fericire, dragoste și liniște cu urarea ca anul nou 2021 să-ți aducă toate aceste lucruri”

“La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

“Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

“Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2020, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!”

“La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

“Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!”

“E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri.

La mulţi ani!”

“Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2020, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani!”

“Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani!″

“Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus!”

Un an greu pentru toată lumea!

2020 a fost un an greu pentru noi toți, având în vedere pandemia de Covid-19 cu care ne-am confruntat și încă ne confruntăm.

Mai multe vaccinuri au apărut, însă ele nu au început să fie administrate, urmând ca acest lucru să se întâmple în anul care vine.

Să privim cu speranță Noul An, cu optimism, să ne gândim că vom reuși în 2021 să încheiem povestea acestei pandemii în urma căreia numeroase persoane și-au pierdut viața

Sărbătorile din acest an sunt diferite față de ceilalți ani, cu toții va trebui să respectăm anumite restricții impuse de autorități, dar, cu respectarea măsurilor cu toții ne putem bucura de venirea Noului An!

Citeste si: Cum vor sărbători românii Crăciunul și Revelionul? Anunțul lui Raed Arafat

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!