Cele mai frumoase filme turcești de pe Netflix. Povestea lor te ține cu sufletul la gură

Author: Bianca Vidoi

Cele mai frumoase filme turcești de pe Netflix

Sursa: Unsplash

Filmele și serialele turcești au luat cu asalt posturile de televiziune, dar și platformele de streaming, iar acestea sunt cele mai frumoase filme turcești.

Serialele turcești, dar și filmele, au început să fie în topul preferințelor oamenilor de pe întreg globul. Posturile de televiziune își doresc să împărtășească frumoasele povești de dragoste și lecții de viață alături de telespectatorii lor, iar platformele de streaming încep să adauge tot mai multe producții turcești. Iată care sunt cele mai frumoase filme turcești de pe Netflix.

Ce filme turcești poți să vezi pe Netflix

În cazul în care vă doriți să aveți parte de o seară relaxantă, alături de un film interesant, care să vă țină cu sufletul la gură, atunci filmele turcești sunt o variantă foarte bună. Poveștile pline de emoție și acțiunea interesantă vă v-a face seara interesantă. Iată care sunt cele mai frumoase filme turcești pe care poți să le vezi pe Netflix.

1. Too Much Love 

Coskun este un bărbat ce își dorește din tot sufletul să devină regizor, dar și comediant, iar în cel mai neașteptat moment al vieții sale, acesta se îndrăgostește de Ayla și își propune să se căsătorească cu ea. El își urmărește visele de a deveni un regizor de succes doar pentru a fi alături de Ayla, dar tatăl ei nu aprobă relația dintre cei doi. În calea iubirii dintre cei doi vor sta nenumărate obstacole, ce pare că povestea lor de iubire nu are un final ca din povești, dar care este finalul filmului?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Kîvîlcîm și Omer, o “echipă” perfectă! Nu ratați un nou episod din serialul „O dragoste”, de la 20:00, la Kanal D

2. Private Lesson

Filmul de pe Netflix spune totul despre relațiile romantice și despre cum să abordezi interesul amoros al cuiva, două dintre cele mai controversate subiecte. Povestea se concentrează pe Azra, un consilier elegant și confidențial care a stăpânit toate aspectele vieții, inclusiv dragostea și deciziile profesionale.

Este pricepută la toate meseriile, ceea ce înseamnă că poate învăța pe oricine să reușească în orice domeniu. Ca și consilier cu un ochi atent și ani de experiență, acesta execută orice rol pe care îl alege clientul, în funcție de situație.

O tânără adolescentă cu probleme amoroase și de viață aude una dintre conversațiile ei despre povestea ei de succes și se apropie de Azra, iar pentru a rezolva problema tinerei, Azra își dă seama că trebuie să treacă prin iubire, cu ajutorul lui Utku.

3. Make Me Believe

Sahra lucrează pentru o revistă și încearcă să afle identitatea unui fotograf renumit care a refuzat un premiu prestigios. Ea află că Deniz, dușmanul ei din copilărie, cu care bunica ei încearcă să o facă să iasă la o întâlnire, este de fapt acel fotograf. Așa că Sahra complotează să-l determine să facă un interviu cu ea, deși el refuză mereu să le facă, însă o iubire neașteptată se înfiripă între ei.

Seriale turcești pe Netflix

1. The Tailor

Serialul turcesc îl urmărește pe Peyami Dokumaci, un croitor incredibil de talentat, care trebuie să se întoarcă la Istanbul după ce bunicul său moare, pentru a-și îngriji magazinul, având grijă și de tatăl său, care are o afecțiune mintală care îl împiedică să trăiască singur. Această decizie este extrem de dificilă, deoarece nu își dorește să fie asociat cu asemenea lucruri. În plus, Peyami se îndrăgostește de o clientă pe nume Esvet, în ciuda faptului că acesta își coase rochia de mireasă, deși mai târziu se dezvăluie că Esvet fuge de mire, Dimitri, din cauza relației lor abuzive pe care o are cu acesta.

2. Love 101

„Love 101” este un serial turcesc axat în primul rând pe adolescenți în timp ce navighează prin „luptele” liceului. Acest serial special, produs de Ay Yapim, urmărește viața a patru adolescenți și a unui student model care își găsesc prietenia, dragostea și curajul de a fi ei înșiși în timp ce încearcă să-și facă profesoara să se îndrăgostească de un antrenor de baschet.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!