Cele mai frumoase DANSATOARE din BURIC s-au intrecut pentru titlul de Miss Piranda

Author: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 01 oct 2020, 23:30

Confruntare pe viata si pe moarte, la Miss Piranda! Cele mai frumoase dansatoare si-au dat sufletul pe scena pentru a castiga premiul cel mare!

Concursul s-a incheiat, insa, cu o surpriza. Blonde, brunete sau roscate, una mai talentata ca alta. Cele mai cele pirande s-au intrecut in dansuri din buric si au aratat publicului de ce sunt in stare. Mai mult dezbracate si cocotate pe tocuri uriase, domnisoarele s-au miscat din toate incheieturile, mai ceva ca niste cadane in harem.

Toata crema lautarilor s-a strans la Sala Polivalenta ca sa incinga atmosfera.

Dar, aparitia soc a serii a fost, fara doar si poate, Narcisa! Mai blonda si mai coafata ca niciodata, iubita lui Guta a eclipsat tot! Imbracata intr-o rochie tip sirena, cu un decolteu adanc, razboinica si-a cantat povestea vietii.

Nu doar pe scena a fost spectacol, ci si in sala. Spectatorii au avut grija sa isi puna cele mai sclipitoare haine, cele mai grele bijuterii si sa indese in buzunare sau in posetele de firma punga de seminte si berea la pet.

Si cum boxele rasunau de manele, lumea n-avea cum sa stea cu mainile in san. ca la Ateneu. Ba, unii s-au incins la dans atat de tare pana si-au rupt haina de pe ei!

In juriu, agitatia a fost mai mare ca in sediile partidelor si cu greu s-a decis castigatoarea mult ravnitului trofeu. Miss Piranda nu a plecat acasa cu mana goala. Marele premiu a fost de 4000 de euro plus o excursie in Dubai.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

##VIDEO127225##

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!