Ce vârstă are Cristian Boureanu. Fostul politician este foarte atent la imaginea pe care o afișează în public

Author: Amalia Georgescu

Cristian Boureanu, fost politician 

Sursa: instagram Cristian Boureanu

Cristian Boureanu este cunoscut în spațiul public din România, acesta fiind un fost politician care a dat naștere unor mari controverse. Iată cine este, de fapt, Cristian Boureanu și ce vârstă are.

Cristian Boureanu a intrat în politică în urmă cu mai mulți ani, lucru care i-a adus un plus de popularitate.

Ulterior, acesta nu și-a ascuns niciodată relațiile amoroase, motiv pentru care a ajuns din nou în atenția publicului, pe primele pagini ale ziarelor. Cine este și ce vârstă are Cristian Boureanu?

Cristian Boureanu reușește să își ascundă foarte bine vârsta. Câți ani are fostul politician? 

Înconjurat mai tot timpul de femei frumoase și tinere, Cristian Boureanu a reușit să își ascundă foarte bine vârsta.

Născut pe 15 decembrie 1972, fostul politician împlinește 50 de ani în 2022. Cu toate acestea, Cristian Boureanu este foarte atent la imaginea pe care o afișează în public, optează mai tot timpul pentru un stil vestimentar casual-elegant, face sport și are grijă la alimentație, astfel că își poate ascunde cu succes vârsta. În plus, la cei aproape 50 de ani, Cristian Boureanu este foarte activ, merge tot timpul în excursii și frecventează cluburile, încercând să țină pasul cu noile trenduri.
O dovadă a acestui lucru este faptul că fostul politician are conturi pe toate rețelele de socializare, fiind activ atât pe Facebook și instagram, cât și pe TikTok.

Pe contul său de TikTok, Cristian Boureanu se filmează gătind, dar postează și filmulețele cu fiica sa, Ioana Boureanu. Deși relația celor doi a avut de suferit în trecut, Cristian Boureanu spune că problemele s-au rezolvat și că, în prezent, el și fiica sa au o relație excepțională și că se înțeleg foarte bine. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citeste si: Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Cristian Boureanu! Ioana a împlinit 21 de ani

Care sunt pasiunile lui Cristian Boureanu? 

În anul 2012, în CV-ul pe care l-a făcut public, Cristian Boureanu menționa că este pasionat de pescuit, ski, înot, kite surfing. Din postările pe care le face în mediul online reiese că, pe lângă aceste pasiuni, fostului politician îi place să și gătească, dar și să călătorească. Are o pasiune și pentru muzica rock, mergând la concertele trupelor favorite atunci când are ocazia.

Laura Dincă și Cristian Boureanu și-au spus adio după șase ani de relație: ”Spre bucuria multora, am luat decizia să ne despărţim”

În această duminică, de la ora 22:00, Denise Rifai și-a propus să descopere cine este, cu adevărat, Cristian Boureanu. Fostul politician va fi invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde va răspunde la întrebări legate de viața personală și cea profesională, încercând astfel să lămurească tot ceea ce s-a spus sau s-au scris despre el în ultimii ani, având în vedere că este o persoană publică.

Citeste si: Biografie Cristian Boureanu: vârstă, înălțime, studii, CV și familie

 

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies