Carmen Harra este cunoscută în showbiz-ul autohton drept clarvăzătoarea vedetelor, nume celebre i-au trecut pragul casei sale din America, precum Jenifer Lopez, care a plătit bani grei pentru ca aceasta să-i prezică viitorul. Carmen a rămas neschimbată de-a lungul anilor, și asta pentru că adoptă un stil de viață echilibrat.
Ce vârstă are Carmen Harra și cum se menține în formă?
Carmen Harra trăiește o viață de lux în America, acolo unde s-a stabilit cu mulți ani în urmă. Prezicătoarea a împlinit frumoasa vârstă de 66 de ani, în luna martie a acestui an, însă este neschimbată.
Carmen a dezvăluit la un moment dat că nu mai mănâncă carne de 25 de ani și a adoptat un stil de viață sănătos, iar asta a ajutat-o să se mențină în formă de-a lungul anilor.
La vârsta ei, clarvăzătoarea arată impecabil, și asta pentru că trăiește echilibrat și consumă alimente sănătoase.
”Eu nu mănânc carne de peste 25 de ani, deloc. Mi-am schimbat regimul pe vegetale.
Greşeala pe care o facem noi e că mâncăm compulsiv, în exces, când suntem stresaţi sau emoţionaţi, mâncâm orice când venim de la serviciu. Şi eu m-am luptat infiorător să dau jos kilogramele.
Am avut cu peste 20 de kilograme în plus. Am eliminat pastele, pâinea, toate dulciurile, uleiurile, care contribuie la numărul de calorii.
Grăsimea e foarte rea pentru organism, produce colesterol, arteroscleroză, probleme de inimă. Problema e că oamenii nu se iubesc pe ei. Dacă şi-ar schimba starea de spirit şi-ar schimba viaţa şi ar trăi mai mult”, a declarat Carmen Harra la un moment dat.
Citeste si: Câți bani cere, de fapt, Carmen Harra pentru a ghici viitorul? Tariful pentru o oră este usturător
Ce mănâncă zilnic clarvăzătoarea care locuiește în America
Carmen Harra a declarat recent că dieta alimentară pe care a adoptat-o este inspirată de la Dalai Lama. Aceasta a dezvăluit secretul care stă în spatele siluetei sale. Clarvăzătoarea a împărtășit ce consumă în fiecare dimineață pentru a se menține în formă.
”Am învăţat asta de la Dalai Lama. Luaţi două lămâi întregi, le stoarceţi într-un pahar. Se pun peste 4 linguri de miere de albine, o lingură de bicarbonat de sodiu, 4 căţei mari de usturoi tocat. Totul se pune 7 zile la macerat şi se ia zilnic, dimineaţa, o linguriţă.”, a dezvăluit Carmen Harra.