Ce ținută a ales Ruxi pentru marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”. Rochia cu care a atras toate privirile

,
tinuta ruxi bravo ai stil celebrities marea finala

Ruxi, concurenta care a ajuns în finala Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

[Sursa foto: instagram Ruxi ]

Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities este una dintre cele mai bune concurente din sezonul 7 al emisiunii. Ce ținută a ales să poarte Ruxi în marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”?


In articol:

Ruxi a reușit să îi cucerească pe telespectatori, dar și pe jurații de la „Bravo, ai stil! Celebrities” încă din primele ediții ale sezonului 7, motiv pentru care, în cazul ei, pretențiile sunt uriașe în marea finală.

Iată pentru ce ținută a optat Ruxi în marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Ruxi, ținută spectaculoasă în marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cum s-a îmbrăcat concurenta?

Ruxi nu s-a ferit să facă alegeri vestimentare îndrăznețe la „Bravo, ai stil! Celebrities”, aceasta reușind de foarte multe ori să dea dovadă de creativitate și să îi impresioneze pe jurați. Ba mai mult decât atât, nu de puține ori s-a spus că Ruxi ar putea fi o posibilă câștigătoare a sezonului 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”, având în vedere parcursul ei în cadrul competiției.

Pentru marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”, Ruxi a ales o ținută în stilul ei caracteristic, plină de culoare și accesorizată cu mare atenție. Ruxi a optat pentru o rochie într-o nuanță puternică de albastru, prinsă în jurul gâtului. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a ales și un croi cu adevărat special, rochia fiind una cu foarte mult volum și accesorizată cu detalii strălucitoare. 

tinuta ruxi bravo ai stil celebrities marea finala

Rochia pe care Ruxi a purtat-o în marea finală Bravo, ai stil! Celebrities 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”, Ruxi și-a dorit să strălucească, atât la propriu, cât și la figurat, motiv pentru care a ales să își accesorizeze ținuta cu o bijuterie masivă pe care a purtat-o pe cap, dar și cu un accesoriu care i-a completat coafura. Dacă în partea de sus și-a dorit ceva mai îndrăzneț, sandalele alese de Ruxi pentru marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities” au fost ceva mai simple, într-o nunață de albastru și cu câteva detalii rotunde.

Citeste si: Cum și-a dat seama Maurice Munteanu că Ruxi nu a avut niciodată stilist! Juratul, ultimele declarații la cald înainte de Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Cine va câștiga „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7?

Sâmbătă, 5 februarie 2022, telespectatorii vor afla marea câștigătoare „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. După luni în care au muncit din greu, au încercat să iasă din zona de confort din punct punct de vedere stilistic și să își depășească limitele, acum, cele cinci concurente rămase în cursa pentru premiul cel mare vor afla dacă eforturile lor au dat roade.

tinuta ruxi bravo ai stil celebrities marea finala

Ruxi la Bravo, ai stil! Celebrities  

[Sursa foto: instagram Ruxi ]

Ruxi, Viviana Sposub, Raluca Dumitru, Bella Santiago și Adina Halas sunt finalistele sezonului 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”, astfel că între ele se dă lupta pentru titlul de cea mai stilată celebritate din România și pentru premiul în valoare de 100.000 de lei. 

Câștigătoarea este aleasă de public, astfel că cele cinci concurente pot fi votate prin SMS la 1206. Pentru a-și susține preferata, cei de acasă trebuie să trimită indicativul acesteia, după cum urmează:

  • Ruxi indicativ 8
  • Viviana Sposub indicativ 10
  • Raluca Dumitru indicativ 7
  • Bella Santiago indicativ 9
  • Adina Halas indicativ 3

tinuta ruxi bravo ai stil celebrities marea finala

Ruxi, alegeri îndrăznețe la Bravo, ai stil! Celebrities  

[Sursa foto: instagram Ruxi ]

Citeste si: Ruxi, cu lacrimile șiroind pe obraji! Mărturisiri emoționante ale finalistei Bravo, ai stil! Celebrities

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Pentru prima dată, Ruxi a izbucnit în lacrimi la Bravo, ai stil! Celebrities: "Pe vremea noastră nu exista că ai voie să visezi!"

Raluca Turcan face calcule despre pensiile speciale: Presupun o cheltuială de 109 milioane de lei pe lună, undeva la 1,3 miliarde de lei pe an, impactul nu e ma

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Schimb de replici usturătoare între Maurice Munteanu și Ruxi înainte de Marea Finala: "Sincera ești, Opulență! Un om sincer te consideri?!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies