Ce studii are, de fapt, Rita Mureșan! Iulia Albu a criticat-o pentru lipsa studiilor în domeniu: „Rochia de cununie cine i-a făcut-o?”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 08 apr 2024, 14:11

Ce părere are Iulia Albu despre talentul Ritei Mureșan

Sursa: Captură YouTube Kanal D; Instagram Iulia Albu

Rita Mureșan, celebrul designer de modă, a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde, printre altele, a dezvăluit ce studii are și a venit cu un mesaj pentru cei care o critică pentru că nu are diplomă în design.

În 2009, Rita Mureșan a primit, în cadrul Galei Bucharest Fashion Week, premiul pentru cel mai bun designer pret-à-porter. De asemenea, în anul 2018, într-un eveniment dedicat valorilor artistice și personalităților din showbiz-ul românesc, aceasta a fost desemnată cel mai bun designer din țară.

Talentul Ritei Mureșan a fost aspru criticat de Iulia Albu

Cu toate acestea, au existat persoane care nu i-au recunoscut talentul Ritei Mureșan.

Printre acestea s-a numărat criticul de modă Iulia Albu: „În ce univers este Rita Mureșan designer? Nu are legătură cu domeniul. Rita este doamna care a terminat liceul pedagogic”.

În 2010, și Rita s-a arătat exigentă cu tinerii designeri, întrucât a fost nemulțumită de cunoștințele pe care aceștia le dobândesc pe băncile școlii.

„În România nu se face școală, tinerii habar n-au să facă diferența între materiale.

Le-ar trebui mai multă practică sau cei cu talent să se orienteze către instituții din străinătate”,
declara designerul.

În acest sens, Denise Rifai i-a adresat creatoarei de modă întrebarea cu numărul 19: „ Ce studii de specialitate are designerul Rita Mureșan?”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”

Citește și: Rita Mureșan, noua concurentă din Casa Iubirii? Fostul top model i-a șocat pe toți cu răspunsul ei: „Sunt deschisă la orice”

Rita Mureșan a dezvăluit că i-a făcut Iuliei Albu rochia de cununie 

Invitata a mărturisit că nu are nicio diplomă care să-i ofere titlul de fashion designer, însă consideră că, prin experiența ei vastă în domeniul modei, a dobândit abilitățile necesare unui veritabil creator vestimentar.

„Studii de specialitate nu are. Are foarte mult talent, foarte multă dăruire de muncă și foarte multă experiență în celebrele case de modă, să-i spunem practică. Dar nu am diploma aia de care spune domnișoara Albu, am altele, dar viața m-a dus spre modă și în modă am rămas”, a explicat Rita Mureșan.

De asemenea, aceasta a adus în prim-plan faptul că are în spate numeroase realizări care i-au fost recunoscute de-a lungul carierei sale de designer și că ar fi bine ca persoanele rău intenționate să obțină, și ele, astfel de

rezultate înainte de a-i contesta talentul.

Citește și: Cum arată fiicele Ritei Mureșan! Rebecca trăiește în America, iar Gloria în Thailanda, în timp ce mama lor a rămas în România

„La câte prezentări de modă am fost și câte colecții am făcut, cred că pot să mă numesc designer, iar domnișoara Albu să nu uite că n-oi fi eu designer, dar, ce să vezi, rochia de cununie cine i-a făcut-o? Bine că are ea diplome, așteptăm și alte lucruri, înafară de aciditate și răutate”, a

mai spus invitata.

 


Spiritele nu par să se calmeze deloc între Roberta și Sebastian. Deși s-au întâlnit, inițial, pentru a vorbi despre punctul în care se află, în prezent, cei doi au început un nou scandal.