Ce studii are, de fapt, Cătălin Moroșanu? Luptătorul a visat dintotdeauna să devină polițist

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 12 nov 2021, 21:27

Cătălin Moroșanu are planuri mari pentru viitor. Luptătorul s-a înscris la școala de antrenori, însă, puțini sunt cei care știu ce studii are, de fapt.

Cătălin Moroșanu are planuri mari de viitor. Celebrul luptător a dezvăluit ce trebuie să faci pentru a-ți pune visul în aplicare. Acesta a făcut un pas uriaș în cariera sa și s-a înscris la școala de antrenori, puțini sunt cei care știu că faimosul și-a dorit să devină polițist. Ce studii are, de fapt, Cătălin Moroșanu?

Cătălin Moroșanu și-a dezvoltat talentul de a scrie

Cătălin Moroșanu a fost invitat în emisiunea Teo Show, acolo unde a vorbit despre ce și-a dorit să devină în copilărie și drumul pe care l-a urmat în viața. Luptătorul are planuri mari în carieră și se pregătește să se specializeze ca antrenor. 

Moroșanu a dezvăluit că are un talent aparte la scris, moștenit de la mama sa care este profesoară.

”Să știi, chiar am talent la scris, cred că moștenesc de la mama mea...Mi-a dat Dumnezeu tot ce am vrut eu pe pământul asta, am realizat atâtea lucruri, cum aș putea să dăruiesc înapoi? Scriind prin tot ce am trecut eu și să ajung la concluziile pe care le am eu în momentul de față, am trecut prin atâtea greutăți pentru că foarte mulți oameni rămân acolo, adică, trec printr-o greutate, gata, vai, se blochează, trebuie să lupți și să ai un vis de fiecare dată”, a

spus Cătălin Moroșanu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Catalin Morosanu, decizie uluitoare! Ce va face fostul concurent de la Survivor Romania?

Ce studii are, de fapt, Cătălin Moroșanu? Luptătorul a visat dintotdeauna să devină polițist

Cătălin Moroșanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre visul copilăriei lui.

Greu de crezut, însă, faimosul nu și-a dorit să devină luptător, planurile lui erau cu totul altele, însă viața l-a purtat pe un alt drum. Luptătorul a terminat dreptul și visa să devină polițist.

”În momentul în care am intrat în lumea asta a kickboxingului, pai, eu când am intrat, care a fost visul meu? Final 16! După opt ani de zile am ajuns în Final 16 în Tokyo, Japonia...Am

terminat Facultatea de Drept și masterat în istorie și filosofie. Acum m-am înscris și la școala de antrenori, o sa fiu și antrenor”, a mai spus Moroșanu.

Citeste si: Jador și Cătălin Moroșanu vin la "Roată Norocului", duminică, 7 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D! Nu pierdeți o nouă ediție de senzație!

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!