Ce spune Raed Arafat despre petrecerile de Crăciun și Revelion? Șeful DSU a făcut anunțul: "Va fi imposibil!"

Author: Bianca Hriscu
Raed Arafat, șeful DSU
Sursa: pexels

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, dar se pare că anul acesta vor arăta complet diferit. Vor putea fi organizate petreceri de Crăciun și Revelion?

În contextul în care numărul cazurilor noi de coronavirus este în continuă creștere atât în România, cât și la nivel mondial, autoritățile iau măsuri astfel încât să gestioneze cât mai bine această criză medicală. În România deja au intrat în vigoare noi restricții, în special în zonele unde rata de infectare cu coronavirus a trecut de pragul de 3 la mia de locuitori.

Cum vor arăta sărbătorile de iarnă în acest an? Raed Arafat, precizări despre Crăciun și Revelion

Sărbătorile de iarnă sunt așteptate cu nerăbdare de o mulțime de persoane, însă în contextul actual, Crăciunul și Revelionul vor arăta complet diferit. Având în vedere criza provocată de noul coronavirus, Raed Arafat a precizat că în acest an, sărbătorile nu se vor mai desfășura la fel ca până acum, astfel că petrecerile cu un număr mare de persoane vor fi imposibil de organizat. 

Citeste si: Klaus Iohannis, noi măsuri în lupta împotriva coronavirusului: "În următoarele maximum zece zile vom avea..."

Flurona face prima victimă în România. O femeie a murit după ce s-a infectat simultan cu virusul gripei și Covid-19

Deși nu a spus ce măsuri ar putea fi luate în preajma sărbătorilor de iarnă, Raed Arafat a precizat că românii nu vor putea reveni la viața normală până în decembrie și că în continuare va fi nevoie de respectarea măsurilor de protecție.

Astfel, dacă în acest an sărbătoarea Paștelui s-a desfășurat după alte reguli decât în mod obișnuit, același lucru se va întâmpla și de Crăciun și Revelion.

"Despre sărbătorile de iarnă...este încă o perioadă care va trebui să fie adaptată acestui virus. Știu că atunci o să avem din nou foarte mulți oameni care o să vrea să sărbătorească sărbătorile de iarnă ca și cum nu ar fi fost virusul și nu este nicio problemă.

Din păcate acest lucru va fi imposibil. Va trebui să ne adaptăm modului în care în acest an vom trece prin perioadele respective în speranța că la anul vom putea să revenim la cât mai aproape de viață normală, cum o știam noi înaintea acestui virus.", a spus Raed Arafat, potrivit antena3.ro.

Citeste si: Prognoză alarmantă: Câte cazuri de Covid-19 am putea avea de Crăciun

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies