Ce spune Florin Cîțu despre introducerea stării de urgență în România? "Pare bizar pentru șase milioane de persoane vaccinate"

,
Ce spune Florin Cîțu despre introducerea stării de urgență în România?

Ce spune Florin Cîțu despre introducerea stării de urgență în România?

[Sursa foto: Facebook]

Premierul Florin Cîțu a făcut dezvăluiri despre introducerea stării de urgență în România. Ce spune șeful executivului despre situația epidemiologică din țara noastră?


In articol:

Numărul infectărilor cu COVID-19 crește semnificativ de la o zi la alta, astfel autoritățile sunt în măsura de a implementa restricții din ce în ce mai dure. Recent, au fost implementate măsuri în localitățile în care rata de infectare a depășit 6 la mia de locuitori.

Chiar dacă țara noastră trece prin clipe dramatice, Florin Cîțu nu ia în calcul impunerea stării de urgență.

Ce spune Florin Cîțu despre introducerea stării de urgență în România

România se află în fața valului patru al pandemiei de coronavirus care face ravagii, numărul infectărilor cu COVID-19 crește substanțial de la o zi la alta. Autoritățile au impus restricții din ce în ce mai dure, pentru a evita răspândirea virusului. 

Premierul Florin Cîțu a declarat că în prezent nu s-a discutat despre impunerea stării de urgenă, căci nu este o măsură care ar putea fi luată, mai ales când avem vaccin și sunt peste șase milioane de români imunizați.

Citeste si: Școlile rămân deschise și după ce rata de incidență depășește 6 la mia de locuitori, însă cu câteva condiții. Florin Cîțu a făcut anunțul

”În acest moment nu s-a discutat aşa ceva. Păi, vă daţi seama că sunt oameni care sunt vaccinaţi şi sunt deja aproape 6 milioane de persoane care sunt vaccinate, pare bizar pentru aceste persoane să fie într-o stare de urgenţă, când sunt foarte multe persoane care nu au dorit să se vaccineze şi atunci nu poţi să îi pedepseşti pe unii pentru că unii chiar nu au dorit să se vaccineze. Adică nu putem să spunem că nu am avut vaccin.

Am avut vaccin în România, avem vaccin, am fost prima ţară din Uniunea Europeană care a avut… a permis vaccinarea cu buletinul oriunde în România”, a declarat Florin Cîţu.

Ce spune Florin Cîțu despre introducerea stării de urgență în România?

Restrictii pentu romani

[Sursa foto: Facebook]

De asemenea, Florin Cîțu a tras un semnal de alarmă și îi îndeamnă pe români să se vaccineze, spunând că este singura soluție optimă pentru a putea trece cu bine peste această situație cu care de confruntăm, mai ales atunci când vârful valului patru este din ce în ce mai aproape.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Superstiţii de Sfinţii Constantin şi Elena. Ce e interzis să faci pe 21 mai, cum atragi belşugul

Cod roșu de COVID în București! Rata de infectare a ajuns la 6,64 la mie. Se impun noi RESTRICȚII

Alegeri în Australia: Laburiştii, favoriţi pentru a reveni la putere

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Școlile rămân deschise și după ce rata de incidență depășește 6 la mia de locuitori, însă cu câteva condiții. Florin Cîțu a făcut anunțul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies